Luc_zxr Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Daca intra pe aici vreunul din organizatori, il rog sa spuna pe cine putem contacta pt rezervari la casute. Mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Daca intra pe aici vreunul din organizatori, il rog sa spuna pe cine putem contacta pt rezervari la casute. Mersi! Vorbeste cu Dobrescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Multumesc frumos . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Nu am fost la intalnire la Brasov si despre locatia actuala nu stiu nimic.Pretul este de 75 RON ptr 1 casuta pe noapte ? E cam ambigua exprimarea ' pe durata evenimentului ' ..evenimentul dureaza 2 zile.. lamuriti-ma si pe mine, va rog. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Adica 2 nopti, vineri spre sambata si sambata spre duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Este!!!! deja ma speriasem mai ales ca-s din bv si INCEPATOR si chiar vraiam sa vin. Bafta si ne vedem acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szilard Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 daca vreau sa fac rezervare pt. o casuta unde o fac?? aici pot sa fac rezervarea?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 daca vreau sa fac rezervare pt. o casuta unde o fac?? aici pot sa fac rezervarea?? deci pana la urma se tine>? cand e exact, in ce wknd? deci pana la urma se tine>? cand e exact, in ce wknd? deci pana la urma se tine>? cand e exact, in ce wknd? gata am vazut m-am, zaoppacit de cap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 asi vrea sa stiu si eu exat daca este oirganizat sa nu ,intrunirea la Brasov.Ca nu mai stiu pentru cine sa cerd.Incaodata va rog sa spuna cineva ,daca este sigur ,ca o sa fie intrunire sau nu.Si la ce data. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Sigur o sa fie, in weekendul 23,24,25 Iunie, la camping Darste, unde s-a tinut si in anii precedenti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 PACASAC zi shi mie unde se intalnesc motoristii din BV ca io-s mai nou si nu-mi place sa ma plimb singur.PLIIIZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Iunie 5, 2006 Admin Share Postat Iunie 5, 2006 BRASOV BIKERS PARTY 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate