cristi cbr Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 salut, tocmai am achizitionat o evacuare yoshimura R&D de inox. am gasit exact acelasi model de toba in niste filmulete pe you tube montate pe acelasi motor si au un sunet mai tipator''screamer''cum mi-as dori sa sune. a mea suna gros,bass, bass am luato fara cotul ei original, dar am adaptato cu un cot de toba stoc. e posibil sa schime sunetul cotul ala? ca din cate am vazut diametrul de la interiorul cotului nu e la fel dintr-un capat in altul si tot pe peretele lui interior se vede ca o teava gaurita care cred ca mai abosarbe din sunet si acolo.....mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Nu afecteaza asa tare incat sa sesizezi chiar asa cotul ala, diferenta e facuta de toba in sine, probabil alea erau goale(de obicei astea goale urla de rup), pe cand astea cu ceva antifonare ... nu prea ... astea se aud mai gros . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Filmarile nu redau 100% sunetul real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2009 Filmarile nu redau 100% sunetul real se poate, o las asa ca suna bine si gros dar parca mai placut era sunetul ala intepator ''racing'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 maaa tu vroiai sunet de R6,lasa asa ca sunetul gros e mai placut,eu am ramas uimit sa vad ca toba ca a mea se aude total diferit pe un R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2009 maaa tu vroiai sunet de R6,lasa asa ca sunetul gros e mai placut,eu am ramas uimit sa vad ca toba ca a mea se aude total diferit pe un R6 asta e sunetul de care vorbeam, aceeasi toba, si nu e r6, e hornet care are cam acelasi motor ca f3-ul pe care am montat eu toba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 mie mi se pare destul de gros sunetul tobei in ciuda distorsiunilor captate si redate de camera de filmat,suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Sfatul me sa iei o camera de filmat si sa-ti chinui si tu mobra ca aia din film si dupa ce o filmezi sa vizionezi inregistrarea poate a ta suna mai bine ca a lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate