sckhreech Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Unde pot confectiona un parbriz in bucuresti i daca ati facut pe undeva daca ati fost multumiti de lucrare. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) super multzumit si promnt !!! este vba de Dan del de la tunari imediat langa dinamo la 300 m de la St cel Mare catre piata Galatzi la Petrom 0722557675 mie mi-a facut un far si nu numai mie si este super ca artist in ale plasticelor ... !!! sincer ... Editat Mai 18, 2006 de just_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 In Militari in zona autogarii sunt 2 pravalii, una pe o parte a bd-ului la intrarea intr-un bloc si cealalta pe partea autogarii se intra pe un gang langa paine tot la intrarea in bloc (e mai dosnic, nu la strada), mi s-au parut mai meseriasi decat cei de pe Eminescu. Am facut cateva stopuri + semnale auto, iar un amic o luneta la un cabrio de colectie la nenea Soare (asta mai ascuns). Nu mai am insa nr de tel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) Tot la asta mai ascuns mi-am facut si eu parbrizul la ZZR. Initial m-am oprit la cel de la sosea, numa ca m-a trimis dincolo. Editat Mai 18, 2006 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 Tot la asta mai ascuns mi-am facut si eu parbrizul la ZZR.Initial m-am oprit la cel de la sosea, numa ca m-a trimis dincolo. Spune-mi si mie cat te-a costat si in cat timp ti la facut.....si eventula un nr de tel sau indicatii mai exacte cum sa ajung la el. Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 400.000 acum 2 ani. pretul se negociaza in functie de marime. cand vii dinspre autogara (metrou pacii), e primul bloc pe dreapta, treci prin primul gang(imediat dupa chioscul cu paine), la intrarea in scara din dreapta este atelierul. Se vede. numar de telefon nu am. Daca ajungi in intervalul 9-17 si nu-s prins in vreo sedinta te-as putea duce, dar e destul de usor de gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjacul Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Unde pot confectiona un parbriz in bucuresti i daca ati facut pe undeva daca ati fost multumiti de lucrare. Multumesc anticipat thumb.gif Asa mah si de confectionare crash baruri pt. mine nu puteai sa intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 Asa mah si de confectionare crash baruri pt. mine nu puteai sa intrebi? Frate .......fiecare cu ce il doare ) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate