ovidiu.trascu Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 n-am mai fost in delta. am fost acum. doua zile: dus: bucuresti - cernavoda - harsova - tulcea - murghiol - donovatul de jos intors: donvatul de jos - tulcea - enisala - histria - constanta - cernavoda - bucuresti pustiu, soare. a... mda, am mai vazut un motociclist aproape de constanta. drumul in general bun, se lucreaza tulcea-donovat. stiu, ma vor injura cativa prieteni ca n-am zis nimic. sorry, n-am vrut sa va fac sange rau, stiu ca aveati treaba. si ceva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Cata ceata la Enisala... Super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Felicitari pentru tură și pentru poze. Enisala pare desprinsa dintr-un peisaj cu castele din Scoția. Era cât pe ce să mergem și noi in Dobrogea uichendul trecut, dar ne-a cam speriat prognoza meteo, așa că am ales altă rută. Văd că totuși a fost vreme bună, cu toată ceața de la cetate. Unde ai înnoptat în Dunavăț, să știm și noi unde tragem atunci când ajungem în zonă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Acest al 3 1/2 anotimp...sau al 5-lea anotimp este ideal pentru prisaje nostalgice in Delta Dunarii cu doua...roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Sambata ai fost in Dunavatu de jos? Am fost si eu, dupa ce m-am intors din tura spre Sireasa-Pardina-Stipoc ... si tot ceata era Pe undeva pe la Agighiol .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shurub Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Bravo,frumoase poze.!!!! Asfalt Uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu.trascu Postat Decembrie 2, 2009 Autor Share Postat Decembrie 2, 2009 vineri seara am ajuns in donovat, sambata m-am intors. am stat la hotel egreta. scump. 180 camera, dar ma oprisem si pe la alte pensiuni care erau inchise si nu mai aveam nici un chef sa ma intorc sa mai caut. la egreta ziceau ca inchid si ei de pe 1 dec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Tari pozele, si tare si traseu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu.trascu Postat Decembrie 2, 2009 Autor Share Postat Decembrie 2, 2009 Sambata ai fost in Dunavatu de jos? Am fost si eu, dupa ce m-am intors din tura spre Sireasa-Pardina-Stipoc ... si tot ceata era Pe undeva pe la Agighiol .... @lebadake cum e drumul murighiol - agighiol ? ai iesit la babadag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) Drumul Murighiol e acceptabil dar agighiolul e praf ,mi-am facut janta praf sunt cratere acolo nu va recomand sa mergeti pe drumul Agighiol. Daca mergeti prin Murighiol mergeti si in mahmudia e un mic orasel fantoma care trebuia sa devina mare dar odata cu moartea lu Ceasca s-au abandonat lucrarile ,are o mica faleza si veti putea vedea cum orasul se termina brusc si deodata dati de pustiu . In murghiol puteti gasi un motociclist impatimit pe nume Florin este pe acolo in wekend ,cred ca va gaseste el daca nu il gasiti voi . Cele bune !Merita sa ne vizitati Tulcea si imprejurimile ei ,cu toate ca unele drumuri lasa de dorit ! Editat Decembrie 2, 2009 de Impostorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Drumul Murighiol e acceptabil dar agighiolul e praf ,mi-am facut janta praf sunt cratere acolo nu va recomand sa mergeti pe drumul Agighiol.Daca mergeti prin Murighiol mergeti si in mahmudia e un mic orasel fantoma care trebuia sa devina mare dar odata cu moartea lu Ceasca s-au abandonat lucrarile ,are o mica faleza si veti putea vedea cum orasul se termina brusc si deodata dati de pustiu . In murghiol puteti gasi un motociclist impatimit pe nume Florin este pe acolo in wekend ,cred ca va gaseste el daca nu il gasiti voi . Cele bune !Merita sa ne vizitati Tulcea si imprejurimile ei ,cu toate ca unele drumuri lasa de dorit ! Se vede ca nu ai mai iesit demult din oras .. tin sa te anunt ca este turnat covor asfaltic din tulcea pana aproape de agighiol (mai exact pana la eoliene) ... plus ca mai mult de 70% din drumul tulcea dunavat cu trecere prin mahmudia este proaspat asfaltat si inca se lucreaza la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 ...iar Mahmudia e orice, dar numai orasel fantoma nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu.trascu Postat Decembrie 2, 2009 Autor Share Postat Decembrie 2, 2009 si de la agighiol la babadag cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 si de la agighiol la babadag cum e? Scuze, dar nu vazusem prima oara cand m-ai intrebat De la Agighiol la Babadag ai 2 variante. 1. Agighiol-Sabangia-Sarichioi-Enisala-Babadag .... portiunea agighiol-sabangia-sarichioi e destul de urata cu gropi ceva mai mari .... enisala-babadag e f bun 2. Agighiol-Sabangia-Sarichioi-Zebil-Babadag .... portiunea agighiol-sabangia-sarichioi e destul de urata cu gropi ceva mai mari ... sarichioi-zebil aproximativ bun ... iar pana la babadag mergi de drumu tulcea-babadag-constanta (drum pe care l-ai parcurs) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate