Sari la conținut

Turcia 2010

mih
 Share

Postări Recomandate

Bre, stii ca te iubesc. Chiar daca n ai venit :lol:

Hai ca te sun mai pe seara

Da, imi fac topic separat dar mi e ca se umple de sfaturi si varianta si eu sunt mai sfios din fire si ma sperii usor.

Oricum nu te bucura ca s-ar putea sa nu scapi. de mine in turcia adica

sa tra

love ,bre ..nu stiu daca este a ta sau ai luat-o de la cineva dar este una dintre cele mai mucalite expresii auzite pana acum!! :) o baclava si un dans din buric ..anytime :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 188
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Anunt Important

Asociatia Motociclistilor din Romania este in contact permanent cu omologii din strainatate, in acest caz cu cei din Istanbul. S-a creat de asemenea in cadrul AMR "Long Ride Sector", un departament special al motociclistilor de cursa lunga. Acesta trebuie sa fie condus si organizat chiar de motociclistii de cursa lunga, asa cum vor ei.

referitor la colegii turci, sunt foarte saritori si simpatici, au sediul in Maslak-Istanbul (pe partea europeana) si au chiar si posibilitati de depanare in caz de probleme.

In ceea ce ma priveste va urez succes in acesta calatorie superba pe care o planuiti, mai ales ca in aceeasi perioada si eu voi fi "oarecum in zona", adica pana in Bangladesh si inapoi cu Aprilia Pegaso. Eu plec cam pe 14 aprilie si ma intorc in 30-40 zile, adica din pacate nu o sa ma pot alatura grupului vostru pe distanta pana la Istanbul.

contactele AMR sunt:

Cosmote: 0760.877.129

Vodafone: 0725.818.769

Orange: 0748.084.832

Romtelecom voce: 021.668 01 79

Romtelecom FAX: 021.668 01 77

Acestea sunt operabile in fiecare zi lucratoare, intre 10.00 si 14.00

Link spre comentariu

Cosmote: 0760.877.129

Vodafone: 0725.818.769

Orange: 0748.084.832

Romtelecom voce: 021.668 01 79

Romtelecom FAX: 021.668 01 77

Acestea sunt operabile in fiecare zi lucratoare, intre 10.00 si 14.00

Salut Dan ,

Multumim ptr postul tau dar am rugamintea daca se poate sa ne dai un numar direct (daca detii unul) just in case la care putem apela "non stop" contra cost evident in cazul in care apar probleme de natura tehnica

Link spre comentariu

dl. Burak, 00905322463129.

Este membru in coducerea Clubului din Istanbul, vorbeste engleza bine, este de meserie inginer automatist-electronist si este trup si suflet motociclist. Spuneti ca sunteti motociclsiti romani prieteni cu Dan Popescu din Romania si va asigur ca, in caz de nevoie va face tot posibilul sa va ajte, el sau un alt coleg de-al lui, din diferite zone ale Turciei. cand va hotarati exact cand plecati si cam pe ce rute, o sa-i trimit si un email sa-i anunt de grupul vostru inimos, sa fie vigilenti.

Daca vreti, puteti trece si pe la ei pe la club, au intalniri cred ca in fiecare seara.

bafta si asfalt uscat.

Link spre comentariu

Platit :)

gata , fug cu banii cand se strang mai multi :lol:

@ Otto , apuca-te de cautat cazari mai repede :)

@ Dan, multumesc frumos;)

Editat de mih
Link spre comentariu

gata , fug cu banii cand se strang mai multi :)

@ Otto , apuca-te de cautat cazari mai repede ;)

@ Dan, multumesc frumos;)

Cat de departe ai ajuns!! :wacko: nu trebuie sa astepti sa se stranga ne spui unde esti si ti trimitem acolo :)

Editat de rul
Link spre comentariu

rezervarile au fost facute,cei care trebuiau sa mearga,sunt pe lista,ceilalti nu,cam asta a fost.

rog sa se inchida topicul.

nu vrem sa mai fim deranjati de toti cei care isi dau cu parerea, ca majoritatea de pe motociclism.ro.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook

BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.

• Creează nouă...