ianachim Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 o tura de paranz la balcik, dar tare bine am mancat data trecuta nu de alta dar ma gasit prin sertare 20 de leva si e pacat sa nu.i cheltui so bucuresti ruse razgrad sumen varna balcik vama veche constanta buc plecare pe la un 8.30 omv giurgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 o tura de paranz la balcik, dar tare bine am mancat data trecutanu de alta dar ma gasit prin sertare 20 de leva si e pacat sa nu.i cheltui so bucuresti ruse razgrad sumen varna balcik vama veche constanta buc plecare pe la un 8.30 omv giurgiu si pe 13 unde mergeti domnu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 10, 2009 Autor Share Postat Decembrie 10, 2009 si pe 13 unde mergeti domnu' ? pa" unde o fi uscat sau depinde .....pa" unde gasesc ...umed mai stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Cam nasparlie prognoza de wknd... dar sa vedem cum va fi duminica...Sambata asta sunt legat de birou... Editat Decembrie 11, 2009 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 Pe 12 sunt unavailable.... treaba la job... Dar pe 13 as fi dispus la o iesire, mai ales ca vremea se pare ca se mai limpezeste duminica. Deci, chip in taci pentru duminica. sa vedem cum se anunta vremea in principiu imi place mai mult sambata ca duminica e de odihna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Prognoza e cam urata in sensul ca ploua la greu in zona Balcik, Varna toata ziua de maine. Se merge pana la urma sau schimbam traseul cu unul mai uscat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Prognoza e cam urata in sensul ca ploua la greu in zona Balcik, Varna toata ziua de maine. Se merge pana la urma sau schimbam traseul cu unul mai uscat? diseara in fct de vreme modificam poate mergem spre ardeal ca arata soare pe timisoara Editat Decembrie 11, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Ianachime, ieri cu vaca ta mi-ai lovit oglinda masinii pe Magheru in fata la Patria. Oglinda ranita in suflet vrea despagubiri morale in valoare de 20 leve. Picati la pace sau o las sa te dea in judecata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Dar daca excursia pana la Balcik se transforma in Buc-Brasov-Sighisoara-Sibiu-Rimnicu Valcea-Pitesti-Bucuresti? Vremea e buna, canicula de 3-4 grd, fara ploaie( cativa stropi nu se pun la socoteala), total 630 km, deci un fleac...(ca sa parafrazez pe cel care a parafrazat si el la randul lui). Ce ziceti boieri dumneavoastra? E posibil sa avem putini stropi la intoarcere pe Pitesti din cate spune www.yr.no( marja de eroare a predictiilor de vreme a norvegienilor este foarte mica), ceea ce nu ne sperie zic eu. Editat Decembrie 11, 2009 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 Ianachime, ieri cu vaca ta mi-ai lovit oglinda masinii pe Magheru in fata la Patria. Oglinda ranita in suflet vrea despagubiri morale in valoare de 20 leve. Picati la pace sau o las sa te dea in judecata? MA SMECHERE tu vrei sa ai grija de mine sa nu inchet pe drum si sa.ti dau tie leva am calarit ieri si pe magheru da sincer nu am agatat...nici o oglinda Mesaj completat Dar daca excursia pana la Balcik se transforma in Buc-Brasov-Sighisoara-Sibiu-Rimnicu Valcea-Pitesti-Bucuresti? Vremea e buna, canicula de 3-4 grd, fara ploaie( cativa stropi nu se pun la socoteala), total 630 km, deci un fleac...(ca sa parafrazez pe cel care a parafrazat si el la randul lui). Ce ziceti boieri dumneavoastra? E posibil sa avem putini stropi la intoarcere pe Pitesti din cate spune www.yr.no( marja de eroare a predictiilor de vreme a norvegienilor este foarte mica), ceea ce nu ne sperie zic eu. nu zic NU insa incercam sa evit valea prahovei si zona de munte unde au zis ca NINGE si nu vreau sa nu ma las pe curbe deloc ca e mazga sub mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 nu zic NUinsa incercam sa evit valea prahovei si zona de munte unde au zis ca NINGE si nu vreau sa nu ma las pe curbe deloc ca e mazga sub mine Bine, atunci astept sa va hotarati unde si cum. Din ce spune predicitia vremii nu ar fii ud pe drum, dar poti sa stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 sa vedem cum se anunta vremea in principiu imi place mai mult sambata ca duminica e de odihna vreau si eu sa merg omule muto duminica Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Tot respectul domnilor pt indrazneala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 diseara in fct de vreme modificampoate mergem spre ardeal ca arata soare pe timisoara ura merem la timisoara ura adevarata tura Pompi sau la nordkapp si seara santem repedea acasa Pompi si trecem iute si pe la mos craciun pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 pe bulgaria ploua spre munte ninge so ramanem pe varianta sighisoara? Mesaj completat sau o vama cu harsova combinata zona sest parca nu era asa afectata de precipitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Dinspre Bucuresti inspre NW si SE nu sunt precipitatii, zonele de SW si NE sunt acoperite si nu are rost sa riscam. Varianta cu Vama si Harsova combinata ma incanta, asa ca hotarati-va si da-ti de stire pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 8.30 benzinarie mol intrarea pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Pana la urma incotro se merge, Harsova, mare, Bulgaria...? Cati sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 vama pe drum vechi si retur pe harsova in fct de cum ne miscam 2 - 3 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Ahh, abia astept sa mancam un peste sau un calmar in Vama sau Constanta la On Plonge. Ar fi cam 650 km dus-intors. Mesaj completat Update: In Vama sunt sanse sa ploua pana in ora 14. Daca e asa ne oprim in Constanta. Editat Decembrie 11, 2009 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertmrc Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Abia asteptam si eu tura asta dar " vremea.com " mo adus cu picioarele pe pamant: temp.aer 1-----5 Cels. VANT 30 km/h N PRESIUNEA 1013 hPa UMIDITATEA N/A % PUNCT DE ROUA N/A °C (N/A °F) TEMP.REALA N/A °C (N/A °F) VIZIBILITATE 3 km Prognoza Meteo Ziua - - Max. Min. Sambata Posibil Ninsoare - 30% Posibil Precipitatii 1 °C -5 °C Duminica Posibil Ninsoare - 20% Posibil Precipitatii -2 °C -7 °C Luni Senin 1 °C -8 °C Marti Cer Partial Noros 2 °C -1 °C Miercuri Posibil Ninsoare - 30% Posibil Precipitatii 8 °C 0 °C Nu vreau eu sa fiu piaza rea asa ca va urez Asfalt Uscat si poate........................... altadata Mesaj completat Sau poate apar ,mai vedem dimineata ce se mai anunta. Editat Decembrie 11, 2009 de robertmrc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Frig stim ca o sa fie, important este sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassian Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 este frig,ninge viscolit,dar nu se depune ca e prea cald la sol...deci e ok..adica merita sa vii pana aici daca iti place natura asa mai suparata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Gata cu tura baietii??Cristi,hai cu poze ca te-am pomenit toata ziua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 12, 2009 Autor Share Postat Decembrie 12, 2009 vreme de >>vis>>> sa.l citez de meseriasul pompi conf termometrului de la bord - 1.5 viscol cat cuprinde de la adamclisi pana in constanta gasca super calamarii super dar putini, noroc cu ciorba de vacuta soareeeeeee apa calda delfini si o mutime de meduze la mal dar am iesit mai in larg si apa era cristalina cand am sarit de pe moto am rupt geaca putin in cot in rest inca o zi traita la MAXIM 500 SI CEVA DE KM 3 MOTOARE PROSPAT SPALATE DE NOAPTE LA OMV SA DAM SAREA SI NISIPUL JOS SAREA SI NISIPUL DE LA MASINILE DE DEZAPEZIRE NU DE LA MALUL MARII Mesaj completat am fugit de ploaia de la balcik si am dat in ninsoarea de constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate