Iasibiker Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 (editat) Face cineva de incredere comanda pe easyparts.nl? Cat mai curand? Editat Decembrie 10, 2009 de Iasibiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Eu vreau sa comand 2 cauciucuri SAVA MC32 de iarna, tot de pe easyparts. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Dca aveti cont si un card acceptat visa/master nu e nici o problema,doar transportul e ceva mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 si eu vreau sa iau 1-2 cauciucuri .. plus o toba .. un set ceva vedem .. comanda mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Dca aveti cont si un card acceptat visa/master nu e nici o problema,doar transportul e ceva mai scump se poate face plata cu mastercard ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 se poate face plata cu mastercard ? Da cu mastercard si din cate am vazut pe site si cu visa electron sau alte carduri visa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Da cu mastercard si din cate am vazut pe site si cu visa electron sau alte carduri visa . si comanda vine acasa, sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) si comanda vine acasa, sau cum? Da ! comanda vine acasa, trebuie sa-ti faci un cont la ei unde sa-ti dai adresa reala cod postal etc.(stai linistit fara CNP sau alte date personale) asta ca sa stie unde sa-ti trimita produsul respectiv. Dupa ce ti-ai facut contul si ti-ai ales unul sau mai multe produse ca sa platesti trebuie sa urmezi niste pasi prin care ei intra in contact cu banca eminta de card , "verifica" (impropriu spus pentru ca nimeni nu are acces la contul tau numai prin intermediul bancii) daca ai bani face conversia din lei in euro dupa care iti arata cat costa si te intreaba daca esti de acord, asta incluzand si transportul, iar daca mergi mai departe si cumperi iti emite o factura proforma, iti trimite si o copie in casuta de mail, dupa care in maxim 2 zile iti face pachetul si-l trimite iar din Olanda iti vine cam in 3 saptamani, spun asta ca si eu am comandat ceva de pe http://www.oemmotorparts.com/default.asp iar pe pachet scria ca tara de expeditie Olanda iar transportul m-a costat 38 euro cel mai ieftin . Succes ! nu e greu trebuie doar sa fii atent la pasii pe care ii urmezi . P.S. Fara a face reclama uneia dintre banci, mie cu card de Banca Transilvania nu mi-a mers , merge cu card de Banc post si BCR cu astea am putut cumpara. Iar pentru a prevenii eventualele fraude mi-am facut doua carduri pe care pun bani numai in ziua cand fac cumparaturi de pe net, in rest cardul are doar cativa lei in cont. Editat Decembrie 27, 2009 de desertfox1943 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 daca face careva comanda, postati pe forum ca sigur sunt multi interesati care doresc cate ceva de pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Eu fac comanda daca vreti...am si eu ceva de luat...doar sa ne strangem, ca nu am chef sa platesc 35 de euro transport. Doar sa fiti siguri ca vreti, si dupa 4 ianuarie vorbim. Depinde de voi cat de repede va hotarati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Eu fac comanda daca vreti...am si eu ceva de luat...doar sa ne strangem, ca nu am chef sa platesc 35 de euro transport. Doar sa fiti siguri ca vreti, si dupa 4 ianuarie vorbim. Depinde de voi cat de repede va hotarati. cred ca ma bag si eu. mai vorbim pe mess, rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Ma bag si eu, sa vad ce gasesc pe site si ce imi trebuie. Vorbim dupa 4 ianuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2010 Da pe scooter-attack nu face nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 deci... face cineva comanda pe easyparts pana la urma? rolly? careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 se mai da ? Mesaj completat SE DA COMANDA >> LUNI SAU MARTI >> SE BAGA CAREVA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Eu fac comanda daca vreti...am si eu ceva de luat...doar sa ne strangem, ca nu am chef sa platesc 35 de euro transport. Doar sa fiti siguri ca vreti, si dupa 4 ianuarie vorbim. Depinde de voi cat de repede va hotarati. Ma bag si eu cand va hotarati da-ti un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 cand se mai da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 dau eu .. motociclistcom .. detalii pe mess .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikulas69 Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 este o mare vrajeala ca din Olanda vine in 3 saptamani. Eu am commandat deja acolo de multe ori is client "fidel" te usca un pic la transport dar cand soseste coletul in maxim 1 saptamana ai toate in el asa cum ai vrut.O data am avut in set de segmenti rupti cam 100 de euro si mi lea schimbat fara nici o intrebare. Is cele mai de baza firme din EU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 mai da careva comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate