Rotila Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 :laugh: Mesaj completat Maine de la 6 seara va asteptam la petrecerea de deschidere a clubului Alter Ego. Exista 4 incaperi, adaptabile fiecarui grup de petrecareti . Si ca sa va ademenim, avem cate 15 beri moca de masa (berile sunt la 0,5 ca suntem oameni seriosi ) si 10% discount pentru orice comanda. Harta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 Si in ton cu vremea de afara, puteti alege 2 carafe de vin fiert sau 15 beri moca pentru fiecare masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Si in ton cu vremea de afara, puteti alege 2 carafe de vin fiert sau 15 beri moca pentru fiecare masa. da gogosi, aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Prezent, as usual. PS: sa va dau un mic preview cu atractia din men's restroom De unde v-ati inspirat cu pishoarele???De la B52 ?!?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 Alea de la b52 sunt facute manual. Ale noastre sunt originale . Nu oferim decat ce-i mai bun, nu fake-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Alea de la b52 sunt facute manual. Ale noastre sunt originale . Nu oferim decat ce-i mai bun, nu fake-uri Fake-uri dar voi ati copiat ideea...Si B-ul are vreo 5 anisori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 Nu frecventam b52, am aflat dupa ce le-am comandat ca ar mai fi unele in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Servicii de taximetrie nu prestezi si tu Hekate? Nici daca vin imbracata office? ( mai ales ca se intampla mai des ca eclipsa, sa ma vezi asa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 Cu motorul sau cu sania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karaRock Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 da gogosi, aveti? ....gogosi la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Cu motorul sau cu sania ? Cu orice, nu fac nazuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Vinul e pe foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Reiau: Intersectia Vulturilor cu Traian, nr. 35A E chiar usor de ajuns. Editat Decembrie 15, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karaRock Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ...si poate ne ajutati sa imbodobim si bradul...pentru ca odata intrati nu cred ca o sa mai plecati pana la primavara ps amr 1 ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) ...si poate ne ajutati sa imbodobim si bradul...pentru ca odata intrati nu cred ca o sa mai plecati pana la primavara ps amr 1 ora Breeeee, io n-am reusit sa scap din tinutu uitat de timp ca e crima cu traficu(blocaj de aici pana in Bucuresti), dar lasa ca nu scapati voi de mine Oricum merci de invitatie, si mult succes va urez PS: si din ce vad in poze si citesc aici detalii, frumos, felicitari!imi place ce vad Editat Decembrie 15, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 eu deja am datorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 Daca din cauza vremii nu ati avut cum sa ajungeti la noi, va invitam joi la Marea Imprieteneala. Majoritatea dintre voi ii cunosc pe Joitzaru& friends, numai buni de ascultat la un vin fiert. Discount de 10% la orice produs consumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Cum fu aseara? Hekate, te rog nu da cu bulgari, ca nu am putut ajunge aseara, da vremea asta m-a "lovit" frontal Promit ca joi onorez cu prezenta, si oricat ai vrea, NU o sa cant ) ( doar daca vrei sa ramanem singure pe pernele alea imense) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 Eu nu cred ca o sa dau, ca e pea frig sa fac bulgari ... da pe Rotila nu cred ca ai cum sa-l convingi ca nu meriti o bataie cu bulgari, asta daca nu apari joi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) Am zis, am zis ca vin joi, dar nu am si promis . Eu sper sa uite sa ma alerge pe acolo prin zapada ) Editat Decembrie 16, 2009 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Cum fu aseara? Hekate, te rog nu da cu bulgari, ca nu am putut ajunge aseara, da vremea asta m-a "lovit" frontal Promit ca joi onorez cu prezenta, si oricat ai vrea, NU o sa cant ) ( doar daca vrei sa ramanem singure pe pernele alea imense) Karaoke room?? P-asta n-ati mentionat-o, al'fel ieri va inbupoponeațăam cu prezenta mea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 Inca nu avem zi stabilita pentru karaoke, dar facem tot posibilul ca incepand de saptamana urmatoare sa exista o seara dedicata doar pentru karaoke . Nu o sa fie orice fel de karaoke totusi ... detalii mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 (editat) O sa fie caraoke asistat de formatie?!? Sau ce inseamna "nu orice fel" . Ca ca m-ati facut (cum a zis si JîJî) poponeațăios. Editat Ianuarie 4, 2010 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 cand e seara de Karaoke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Mah, din poze arata bine, nu e la naiba-n praznic, deci cat de curand o sa iau sotia sa vedem si cum e cu servirea si cu produsele Sa fie intr-un ceas bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate