lazar_viorels Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Scrieti aici ce filme moto cu comuniste ati vizionat,sa le vedem si ceilalti am sa incep eu lista "Jurnalul Motociclistului"2004,este o aventura a doi motociclisti care parcurg 8000 km cu o motocicleta din 1953.Daca vreti filmul dati un PM si va dau torent-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 pai asta era cu comunisti sau cu comuniste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 The Indian The World's Fastest Indian foarte buna ideea sa trecem aici filme cu comuniste si nu numai as spune eu deabia astept sa prind si eu ideei de la voi cu filme interesante da hai neaparat sa fie cu motoare ca cele 2 de mai sus si inca 2 bijuterii de filme Easy Rider http://www.youtube.com/watch?v=in5uA5YXHIg Harley Davidson And The Marlboro Man http://www.youtube.com/watch?v=XV3_d37wQ3I hi hi recomandate in caz ca nu le-ai vazt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Scrieti aici ce filme moto cu comuniste ati vizionat,sa le vedem si ceilaltiam sa incep eu lista "Jurnalul Motociclistului"2004,este o aventura a doi motociclisti care parcurg 8000 km cu o motocicleta din 1953.Daca vreti filmul dati un PM si va dau torent-ul nu inteleg de ce nu faci public torentul ???? nu suntem toti la fel de pasionati de motociclete si in special de comuniste?? asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 14, 2009 Autor Share Postat Decembrie 14, 2009 nu inteleg de ce nu faci public torentul ????nu suntem toti la fel de pasionati de motociclete si in special de comuniste?? asfalt uscat ai dreptate, http://filelist.ro/browse.php?search=diari...in=0&sort=0 eu as zice sa publicam si alte filme care nu sunt neaparat comuniste,daca ne da voie adminul,as avea o lista de vreo 10 filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nore Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 pai eu cred ca sigur ne da voie tinand cont ca e scopul topicului din pacate link-ul postat de tine nu ne poate fi de ajutor,pentru ca noi nu(sau cel putin eu)nu avem conturi pe ***** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Voi postati aceleasi filme care au mai fost postate de n ori pe forumul asta. Enjoy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 Voi postati aceleasi filme care au mai fost postate de n ori pe forumul asta. Enjoy. Poate uni nu intra pe forumul acesta decat la "Coltul Comunistelor" nu credeti ca ar fi bine sa avem si noi o lista cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ...io zic sa fie postate pe fiecare topic , aici la comuniste, astfel incat sa poate fi gasite oriunde deschizi...amestecate uniform cu omniprezentele piese de mobra din dezmembrari....si cu incurajari la kilogram , gen 'bafta' , 'asfalt uscat'...a, si sa nu uitam de 'la multi ani'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 Biker Boyz, Troque, cam Sf da merg... mai am si eu de adaugat: Dhoom 2004 Easy Rider 1969 One Week 2008 Marianne Faithfull - The Girl On A Motorcycle - 1968 Wild Wogs Mad Max 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Scrieti aici ce filme moto cu comuniste ati vizionat,sa le vedem si ceilaltiam sa incep eu lista "Jurnalul Motociclistului"2004,este o aventura a doi motociclisti care parcurg 8000 km cu o motocicleta din 1953.Daca vreti filmul dati un PM si va dau torent-ul pune te rog numele in engleza al filmului sa-l caut eu prin alte parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 pune te rog numele in engleza al filmului sa-l caut eu prin alte parti http://www.youtube.com/watch?v=7u0U3dbVMHk The Motorcycle Diaries banuiesc ca vb de asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7u0U3dbVMHk The Motorcycle Diaries banuiesc ca vb de asta da,asta este numele in engleza Mesaj completat da,asta este numele in engleza ati vazut filmul,daca da cum vi sa parut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Este un film artistic (nu documentar), nici prea-prea, nici foarte-foarte, despre o traversare a unei părți a Americii de Sud făcută de Che Guevara împreună cu un prieten, pe o motocicletă Norton 500 (parcă), poreclită "Poderosa" (Puternica!). Merită văzut, e oarecum idealist, se zice că i-ar fi format sau întărit caracterul "marelui revoluționar" de mai tîrziu. Vă recomand tuturor filmul românesc "Septembrie", cu Geo Costiniu Âşi Anda Onesa! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Vă recomand tuturor filmul românesc "Septembrie", cu Geo Costiniu Âşi Anda Onesa! Il tot caut in zadar de ceva vreme.Vreo sursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 il am eu , acuma il incarc pe file transfer si pun link-ul aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 (editat) e filmu ala cu tipu pe cz ul care ajunge la mare arunca casca si striga libertate (asta pe timpu comunistilor )!!!!??? daca da vreau si euuu..super film cu final ..ca sa vezi ..tragic!!! da e acel film! am vazut ca ai pus link dupa ce am postat asteptam link... Editat Decembrie 20, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Il tot caut in zadar de ceva vreme.Vreo sursa? Da, îl am Âşi eu, dar dacă s-a oferit Tony, îl aÂşteptăm cu linkul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 aici aveti link-ul Download "Septembrie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 aici aveti link-ul Download "Septembrie" merci a meritat de vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 aici aveti link-ul Download "Septembrie" Yuppyyy! Cand ne intalnim,bem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Este un film artistic (nu documentar), nici prea-prea, nici foarte-foarte, despre o traversare a unei părți a Americii de Sud făcută de Che Guevara împreună cu un prieten, pe o motocicletă Norton 500 (parcă), poreclită "Poderosa" (Puternica!). Merită văzut, e oarecum idealist, se zice că i-ar fi format sau întărit caracterul "marelui revoluționar" de mai tîrziu. Vă recomand tuturor filmul românesc "Septembrie", cu Geo Costiniu Âşi Anda Onesa! Toate bune! mi-a placut mult filmul...eu il stiam "Diarios de motocicletas" ...suna putin cam urat in romana dar filmul este grozav. Calatoria aia cred ca l-a marcat cumva pe tanarul Che Guevara, l-a trezit la realitate si a realizat si el suferintele pe care le indurau unii oameni(majoritatea)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate