sorin93 Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Caut si eu autocolant(abtibild) pentru carenele laterale pentru un rs 125 2003.Am fost azi cu ea sa`i vopsesc carenele si mi`au dat jos autocolantu care il aveam pe "burta".Si acum vreau sa gasesc autocolant marime mai mare,si nu stiu de unde sa caut asemenea abtibilduri.Stiti careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Caut si eu autocolant(abtibild) pentru carenele laterale pentru un rs 125 2003.Am fost azi cu ea sa`i vopsesc carenele si mi`au dat jos autocolantu care il aveam pe "burta".Si acum vreau sa gasesc autocolant marime mai mare,si nu stiu de unde sa caut asemenea abtibilduri.Stiti careva? cauta user-ul hondafan, el face stikere pt moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 cauta user-ul hondafan, el face stikere pt moto Nu face pentru 125,incearca la altu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 0723501257 george el face stikere si este din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate