miliady Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 In ultimu timp am vazut super multe xt-uri de'stea. hai sa vedem aici nishte poze si id-uri si poate ne mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 (editat) frumos motor xt-de 125 am mers si eu pe 1 si mi-a placut.mi sa parut ca are demarajul mai bun ca cbr-u 125 Editat Mai 26, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Ai mers prin padure si ai ajuns la concluzia ca are demaraj mai bun ca CBR hai ca e buna ps: asta valabil daca este vb de xt lui ofens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 (editat) am vazut unul in ploiesti avea nr ph-nn-crc e naspa ca e in 4 timpi si nu prea fuge Editat Mai 26, 2006 de thugradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 prin padure am mers da am demarat la maxim:)si asta e concluzia mea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 prin padure am mers da am demarat la maxim:)si asta e concluzia mea:) sunt de acord cu erol la faza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 am mers si eu cu a lui ofens.....merge ok si se aude beleeea.....are si demaraj din cate am vazut pacat ca e cam micutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 garantez ca XT 125 R pleaca mai rpd decat cbr de 125. pe probate. accept provocari... poate maine la arc.... IF 86 ADY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 vaiii....dak am cu cine sa vin maine la arc iti arat c poate cbr.. chiar vreau sa ne dam..sa vad si eu cat poate sa fuga xt... hai ca dak ajung maine p acolo poate ne dam p undeva.... vezi poate nu te vad eu p acolo si ma vezi u ...B 12 POW hai bafta multa si bulan exagerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 pow:))ce sa poata ma cbr:))) ti-am zis eu am mers cu xt lu ofens si zic ca pleaca mai bine;)cel mai bine e o liniuta dar acum depinde si pilotu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 pow:))ce sa poata ma cbr:))) ti-am zis eu am mers cu xt lu ofens si zic ca pleaca mai bine;)cel mai bine e o liniuta dar acum depinde si pilotu mah eu nu stiu cum conduce omu si nici el cum conduc eul...el poate fi vre-un pilot sau poate o gasca... nu are sanse in fatza mea...eu am cbr modificat.... am oglinzile date jos....asta inseamna greutate in minus.... am cauciucul tocit..si asta e tot greutate in minus si sunt si un adevarat in ale condusului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 bun asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 nu am apucat sa vin la arc. srry. poate ne vedem duminica pe undeva. sambata nu am timp deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 eu n-am mers cu cbr-u....dar daca m-as da pe unu, va zic sigur care are demaraj mai bun:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 ofense...u i-ai modificat cv la motor?? si ce ia-s putea modifica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 ofense...u i-ai modificat cv la motor?? si ce ia-s putea modifica??? La motor eu am mai umblat la carburator, sa intre mai multa benzina, i-am scos sitele de la toba, si as mai putea sa-i scot limitarile...in rest nush...nu vreau sa intru mult in ea ca nu o tin mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristof Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 am vazut unul in ploiesti avea nr ph-nn-crc e naspa ca e in 4 timpi si nu prea fuge Asta eram eu si de felul meu nu sunt "cartierist" sa ma dau barosan prin oras ca sa fiu vazut de unul si de altul. Banuiesc ca si tu , ca si cobraart sunteti inca "verzi" si nu ati vazut inca ce se poate intampla chiar si la 40km/h daca ai ghinionul unui accident. Eu sunt mai in varsta si ,prin natura serviciului am facut cu auto peste 900 000Km , dar la moto sunt inca oarecum incepator ( cam 10 000 Km din care cu XT 125 R pe care il am cam 3000 km din noiembrie 2005), dar am vazut multe accidente ( la unele am fost chier martor) si m-am lecuit de bravade . XT 125R este un motor cuminte atat pe asfalt cat si pe off road, usor de controlat chiar daca i-ai atins limitele. Spre Campina am ajuns la 103 km/h ( indicati pe vitezometru). Pot sa va spun ca am facut si ture mai lungi pe sosea ( Ploiesti - Cheia - Sacele - Brasov - Rasnov - Sinaia - Targoviste- Ploiesti) si pe drumuri forestiere si s-a comportat excelent . ( uneori te cam dor "Bucepsi" de la seaua enduro). Ce-mi place foarte mult este versalitatea sa , designul si cuplul motor excelent pentru capacitatea sa cilindrica.( avantajul sa fie un motor in 4 timpi fata de unul in 2 timpi). Chiar si cu toba originala motorul are un sunet fain de tot. Va salut si sper sa ne intalnim pe sosea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) Frate fiecare tine la motoru lui!asta nu poate schimba nimeni asa ca nu va mai contraziceti! chiar dak unu sau altu e mai exagerat !! Editat Iunie 29, 2006 de Tinta Nicky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 Placute de frana de spate marca FERODO. motocicleta noastra nu se regaseste nici in catalogul de 2006 dar am demontat eu placutele si am aflat care sunt placutele. FDB2128 in catalogul FERODO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Mie imi place mai mult modelul supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_nsts Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Salut Am si eu un xt 125. Pot spune ca am facut afacere cu motocicleta asta. E usoara si cind te infunzi in noroi iesi usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 Mai departe... pe langa placutzele de frana ferodo, am primit in final (dupa 4 luni ~ 8000 km) simeringurile de furca originale de la yamaha. Daca stiti pe careva care aduce simeringuri, uitati dimensiunile: 36 x 48 x 11. In catalogul 2006 pentru simeringurile ARI sau ceva de genu, nu exista. Bafta. Mi-am facut ciorapei de neopren pentru furca... sa vad cat o sa reziste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 XT-u de 125 este o motocicleta faina dar imaginativa ce faina era de puneau un motor de CR de 125 sau orice in 2T.altfel ai alerga. XT-u de 125 este o motocicleta faina dar imaginativa ce faina era de puneau un motor de CR de 125 sau orice in 2T.altfel ai alerga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 Am mai vazut ieri inca un XT R negru prin zona Dr. Felix. Mergea pe contrasens . avea ceva B xx ZBI sau asa ceva... Asteptam confirmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Am mai vazut ieri inca un XT R negru prin zona Dr. Felix. Mergea pe contrasens . avea ceva B xx ZBI sau asa ceva... Asteptam confirmare tu nu vii la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate