Vishco Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 ce ulei folositi in amestec (combustibil) ? daca spuneti fiecare marca si pretul ar fi foarte bine. tineti cont ca scoate mai mult sau mai putin fum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 marca moto: Mobra 50 S ulei amestec folosit: Arol 2T de la Mol. Pret 10,6 RON /1L . Mi se pare destul de bun. Nu scoate fum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 mol moto demon (parca asa se numeste) 400.000 litrul, full-sintetic, 40 ml/litru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 IJ Planeta 5 Petrom 2T30 30-35 ml/l 70.000 lei/litru sau 200ml cind pun benzina de 200.000 Decit sa dau mai multi bani pe un ulei mai bun mai bine imi iau un set motor nou Cred ca ies mai ieftin. Nu cred ca merita full sintetic de 400.000 la comuniste. Eu stiam ca uleiul full sintetic e facut sa aiba aceeasi viscuozitate intr-o plaja foarte mare de temperatura si nu cred ca e cazul pt motoarele in 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 ba e, mai ales ca au racirea pe aer si mai ales ca eu numai incet nu merg! de fapt eu nu stiu ce inseamna ture mici si medii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 ba e, mai ales ca au racirea pe aer si mai ales ca eu numai incet nu merg! de fapt eu nu stiu ce inseamna ture mici si medii! minti rodajul cum il faci? on-topic: vedeti ca mai sunt topicuri cu aceeasi tema...+ raspunsuri la intrebarile care face mai multa, calamina, mai mult fum... search , search, search Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Stihl de amestec 180 litrul..33ml in rodaj si 25 in mod normal. Nu contine silicati si nu apar depuneri in carter.Am folosit Arol pana am desfacut motorul si am vazut ce era inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 merci de sfaturi. stie cineva daca se mai gaseste shell 2T? si cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 minti rodajul cum il faci? on-topic: vedeti ca mai sunt topicuri cu aceeasi tema...+ raspunsuri la intrebarile care face mai multa, calamina, mai mult fum... search , search, search rodajul il fac in 36 de km de forja la a mele! nu vad ture mici! la altii combin metodele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nomad Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 omv x-bike,agip 2t si mai nou omv syn star care cica e pt motoare care functioneaza in conditii extreme sau in competitii adica ce imi trebe mie .e vreo 33 ron.agipu scoate mai putin fum din cate am vazut io.vreau sa mai incerc castrol tt.oricum romanesc n-o sa folosesc niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 mai fratilor! nu bagati ulei de amestec de la petrom ca nu e de bine. pe langa faptul ca la stop cei din spate aprind proiectoarele de ceata, uleiul arata foarte urat nici nu vreau sa ma gandesc cat se bucura calamina ca a gasit un loc de popas pe piston. pentru 30 40k in plus folositi printa sau arol. sunt net superioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Am pus si eu in Honditza mea 2T petrom si intr-adevar facea un fuuuuum. Acum Agip 2T City (170.000 dupa scumpiri repetate). Nu face fum si nici nu miroase ca ala de la Petrom. Nu am pus altceva, deci nu pot spune e bun/e rau. Remi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 (editat) care e mai bun mineral,semisin sau fullsin si de ce? n-am o treaba. Editat Mai 24, 2006 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 care e mai bun mineral,semisin sau fullsin si de ce? Depinde ce moto ai, ce an de fabricatie si la ce turatii il folosesti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 (editat) pai am o tula din '98 ( adik motor in 2t racit cu turbina,200cc ), 16000km, si sunt incepator;nu merg tare Editat Mai 25, 2006 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Salut!Eu am un ETZ 250 din 87 si folosesc Rompetrol(vinzatorul mi-a spus ca e de fapt Prista Oil), dar nu prea sunt fericit cu fumul, as vrea sa schimb cu Stihl.Va astept cu opinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate