Denis_sbz Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 zx10`ele muncind pe un circuit foarte virajat (tunari-amkart) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 24, 2006 Admin Share Postat Mai 24, 2006 ? /index.php?showuser=123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 (editat) bucuros de "revedere" Smokey aici acelasi speedfreak numai ca uitasem parola si facui alt user p.s. mai atasez citeva poze din cursa de la arad Editat Mai 24, 2006 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Frumoasa combinatia de culori portocaliu-negru! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Foarte frumos facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 imi plac popicele alea de fier, numai bune sa te faci praf in ele. mama lor de organizatori de сacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 imi plac popicele alea de fier, numai bune sa te faci praf in ele. mama lor de organizatori de сacat. Din pacate astea sunt conditiile din Romania. Cursele se desfasoara pe aeroport si se alearga printre 'popice' si cauciucuri Frumoase poze, sunt facute de Camelia, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 imi plac popicele alea de fier, numai bune sa te faci praf in ele. mama lor de organizatori de сacat. Popicii sunt din cauciuc insa si asa fac mari pagube cind mai luam cite unul cu noi. @Iscariot Intradevar, Kami e vinovata pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
series Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 faina moto aia bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Cum a fost cursa? cand ati plecat eram la garaj, si zx-ul + o R6 astepta linistit afara. P.S: ati gasit pana la urma autocolantele? Oricum super combinatia de culori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Felicitari, frumoasa jucaria! Am auzit povesti cum ca v-ati descurcat cu bine la Arad. Ceva gen aventuri pe ultimele minute si totusi terminat cursa onorabil. E bine ca mai exista si oameni ca tine pasionati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate