soimu Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 0761290772-george constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 (editat) 0761290772-george constanta m-ai facut curios ... si pentru ce mai exact iti trebuie si ce teava vrei sa folosesti, ce dimensiuni ? Editat Decembrie 26, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 vreau si eu un cot de legatura intre galerie si toba finala. teava am, dar trebuie curbata fara sa iasa cute, etc. singura solutie e o masina de indoit tevi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 vreau si eu un cot de legatura intre galerie si toba finala. teava am, dar trebuie curbata fara sa iasa cute, etc. singura solutie e o masina de indoit tevi? Ce diametru interior/exterior? si cam cate grade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Ce diametru interior/exterior? si cam cate grade? ma duc chiar acum sa masor, nu i asa ca ma rezolvi tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 ma duc chiar acum sa masor, nu i asa ca ma rezolvi tu? sa vedem poate ai noroc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 (editat) sa vedem poate ai noroc ... teava de lungime 40 cm(am colierul tobei reglabil deci poate sa fie 1,2 cm + sau - ) diametrul interior 51, max 53 mm(constant dintr-un capat in altul), material de 2 mm grosime maxim, si unghiul ceva asemanator cu cea din poza( teava cotita). mie pt un f3 imi trebuie. ai si cateva poze ca sa vezi despre ce e vorba, mie imi trebuie doar teava(cotul) , de flansa il prind eu Editat Decembrie 26, 2009 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Decembrie 26, 2009 Autor Share Postat Decembrie 26, 2009 m-ai facut curios ... si pentru ce mai exact iti trebuie si ce teava vrei sa folosesti, ce dimensiuni ? poi vreau sa imi fac alte coarne si alte tobe la shadow...dimensiuni20 si 40 sau 41 parca mai mere sa le lucrez din coturi...dar e 20 lei bucata si nu imi place sa ma complic Mesaj completat vreau si eu un cot de legatura intre galerie si toba finala. teava am, dar trebuie curbata fara sa iasa cute, etc. singura solutie e o masina de indoit tevi? nu asta e sg solutie....mere sa cumperi un cot sau 2 la 90 grade ti le potrivesti...mai tai din ele si sudezi....slefuiesti etc Mesaj completat ma duc chiar acum sa masor, nu i asa ca ma rezolvi tu? ...eu mai am vreo 2-3 coturi la 90 prin garaj....daca diam ext este 40 42...o rezolvam Mesaj completat teava de lungime 40 cm(am colierul tobei reglabil deci poate sa fie 1,2 cm + sau - ) diametrul interior 51, max 53 mm(constant dintr-un capat in altul), material de 2 mm grosime maxim, si unghiul ceva asemanator cu cea din poza( teava cotita). mie pt un f3 imi trebuie. ai si cateva poze ca sa vezi despre ce e vorba, mie imi trebuie doar teava(cotul) , de flansa il prind eu pt asta trebuie cumparat un cot la 90 de la italinox si treaba e ca si rezolvata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) poi vreau sa imi fac alte coarne si alte tobe la shadow...dimensiuni20 si 40 sau 41 parca mai mere sa le lucrez din coturi...dar e 20 lei bucata si nu imi place sa ma complic Pentru ghidon iti poti face si tu una manuala, dar pentru teava la tobe iti zic eu ca mai bine ramai la coturi. O masina de indoit teava de evacuare e foarte complexa ca sa o faci tu iar ca sa o cumperi costa o gramada de bani, nici aia de la OCC nu aveau initial una si faceau din coturi luate de-a gata ... Mesaj completat teava de lungime 40 cm(am colierul tobei reglabil deci poate sa fie 1,2 cm + sau - ) diametrul interior 51, max 53 mm(constant dintr-un capat in altul), material de 2 mm grosime maxim, si unghiul ceva asemanator cu cea din poza( teava cotita). mie pt un f3 imi trebuie. ai si cateva poze ca sa vezi despre ce e vorba, mie imi trebuie doar teava(cotul) , de flansa il prind eu Sorry, momentan nu am sau daca am e sub zapada o sa ma ma uit ... Editat Decembrie 27, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) vreau si eu un cot de legatura intre galerie si toba finala. teava am, dar trebuie curbata fara sa iasa cute, etc. singura solutie e o masina de indoit tevi? rola trebuie sa aiba diametrul interior de 4 ori diametrul tzevii de indoit... va fi greu de gasit material din care sa iti faca strungarul una... daca da trebuie ca semicercul sectiunii rolei sa aiba in prelungire 2 "umeri"(paraleli si distantati cat diametrul tzevii... strungar meserias=ovalizare minima) de vreo 5-6 mm... rola va fi impresionanta si asemanatoare cu alea ale halterofililor... mai ai nevoie de un prelungitor de vreo 1.5-2 m cu diametrul interior ff putin mai mare decat diametrul exterior al esapamentului... si teava sa fie laminata nicidecum sudata Editat Decembrie 27, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 Sorry, momentan nu am sau daca am e sub zapada o sa ma ma uit ... hai ca s-a mai dus din zapada, nu a iesit nimic la iveala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate