17 rosso Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Portughez.... http://www.dumpalink.com/media/1146905063/..._Portugal_Racer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 si ce'i cu asta? multa sanatate ii doresc Fara suparare. Unii intra pe forum sa vada motorete de viteza... Oricum e trucat filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 am si eu filmul pe comp, de unde sti ca e trucat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 am si eu filmul pe comp, de unde sti ca e trucat? - viteza prea mare in viraj - viteza camionului - stabilitatea camerei video sa fim seriosi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Mie nu mi se pare trucat. Dar se stie ca unele japoneze sunt destul de optimiste cand e vorba de viteza In plus, mai ales la viteze mari, vitezometrul are o eroare introdusa intentionat de fabricant si arata o viteza mai mare decat in realitate, ca sa calmeze maniacu mai repede. E drept ca asta se practica la masinile "normale", nu stiu cat de reala e pentru motociclete. In rest ... viteza prea mare in viraj? Ala e un viraj extrem de simplu. Iar camera n-are nici un motiv sa nu fie stabila, stabilizatoarele giroscopice fac o treaba excelenta. Oricum, a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Fain.Nu am mai vazut o motocicleta sa urce 1000rpm NUMAI in rosu ,oare sa fi fost in vale ,ca prea a sarit deodata turometru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 (editat) mai exista pe lumea asta NOS si alte chestiuni care pot face minuni ...cat despre viteza, ce sa mai zic ... eu zic ca nu e facatura. ps: Fain.Nu am mai vazut o motocicleta sa urce 1000rpm NUMAI in rosu ,oare sa fi fost in vale ,ca prea a sarit deodata turometru? mai este o busa ce mai tureaza 1000rpm dupa ce acul kilometrajului se opreste la 220 mph. Nu vad dc nu ar fii posibil Editat Mai 24, 2006 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Stiu de ce busa discuti(am vazut filmuletul si eu) ,dar e oare o banala busa aceea?!?!...ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 ..dar exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate