mozes Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Buna Sunt nehotarat in privinta achizitionarii unui motor de enduro : Precizez ca sunt incepator si vreau sa-l folosesc undeva la 70 offroad - 30 oras !!! afara destul de hardenduro !. Am gasit un deal destul de buna la generatia EXC , mai precis EXC 400 dar nu sunt destul de hotarat ! adica nu sunt sigur ca mi se potriveste !! LC4 competition mi se pare cam nervos , plus ca era si reglat cam inalt pt mine !! Exc 400 cati cai are ?? am citit la uni ba 42 , ba 47 .... Ce imi recomandati : 18 2cm , 85 kg merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Daca te-ai hotarat la 70%enduro - 30% oras, iti recomand 400EXC. LC4 este cam greu pentru hardenduro... Bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Eu recomand in continuare KTM 450EXC Racing desi pentru 30% oras poate ai nevoie de roti de supermoto. E pacat sa "maninci" cauciucurile pe asfalt. La hard enduro ele sunt vitale. KTM 400 EXC Racing este recomandat pentru curse foarte lungi 8-12 ore unde este important ca motorul sa fie mai "domol". Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 vezi ca la EXC nu e recomandat sa mergiu distante lungi pe sosea. Daca ai unde sa faci enduro pe langa casa - e OK. Daca nu, va trebui sa te gandesti si la remorca sau duba pt transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mozes Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 cam in general enduro il fac la distanta ( adica + remorca )! problema mea era ca LC4 era cam prea tare ( plus ca era si competition )! fiind inca la inceput ma gandeam la 400 exc !! sper sa ma obisnuiesc si cu el! PS : e careva care are un 400 exc din TM sa-mi dea si mie o tura !?? ...ofer refugiu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 Eu am inceput acum 2 ani pe 400EXC si continui si acum bine mersi. Cred ca este un motor ideal. La inceput, nu e deosebit de agresiv si te iarta cand gresesti, dar te "tine bine" si cand mai capeti ceva experienta. Din pacate n-am cum sa-ti dau sa te dai pe ei, ca sunt la Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mozes Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 @dragos> merci ! cam asta am vrut sa aud !! se pare ca m-am horarat pt 400 EXC !! alte tipps ai mai avea ?? nu are prea multi cai pt un incepator ? l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Eu recomand in continuare KTM 450EXC Racing desi pentru 30% oras poate ai nevoie de roti de supermoto. E pacat sa "maninci" cauciucurile pe asfalt. La hard enduro ele sunt vitale. KTM 400 EXC Racing este recomandat pentru curse foarte lungi 8-12 ore unde este important ca motorul sa fie mai "domol". Salut Zsolt Doamne, ia uite-l si p-asta ce sfat da ! Bai , baiatule, omu vrea sa faca 70% off-road. Ce dracu sa faca cu roti de supermoto ? Sa moaca cu ele ce p*la mea sa faca !? Bai nene voi nu ganditi ?! Cum se agata el cu roti de super moto ?! a ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) Doamne, ia uite-l si p-asta ce sfat da ! Bai , baiatule, omu vrea sa faca 70% off-road. Ce dracu sa faca cu roti de supermoto ? Sa moaca cu ele ce p*la mea sa faca !? Bai nene voi nu ganditi ?! Cum se agata el cu roti de super moto ?! a ?! Dear Silvestru !!! Rotile supermoto se monteaza cand mergi pe asfalt. ( deci 30% ) La 70% lasi rotile de ENDURO pe KTM, si Citeste si TU mai atent... ( inainte sa-ti mentionezi p*la ta ) Editat Mai 30, 2006 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 @dragos> nu are prea multi cai pt un incepator ? l Eu zic ca nu. E un motor gandit special sa fie mai "iertator" decat 450-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mozes Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 cam asta ar fi idea ! majoritatea recomanda 450 exc pt necesitatiile tot mai exigente la hardenduro --- pe masura ce ai ceva experienta !!... .dar fiind mai la inceput as vrea ceva mai lin...adica 400 exc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Si eu vreau sa cumpar un ktm pe viitor si ma gandesc la 400exc, 450exc si ar mai fi 250exc 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate