tro5 Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Probleme la rulmentii de la furca. Acesti rulmenti trebuiesc schimbati si pt asta este nevoie de o presa pt a scoate rulmentii fara sa avariez axu. Cei de la BMW mi-au cerut 65E pt manopera, manopera costa cat cei 2 rulmenti si capacele acestora. Cine are si poate sa ma ajute sa scot si sa pun rulmentii pe ax la preturi romanesti. Atasez cateva poze cu problema . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 Tot cautand prin manual am dat peste o poza cu presa..... arata groaznic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 (editat) Si ca sa fiu cum sunt eu... ce spuneai despre BMW si preturi acum cateva luni? Ieftin la Bavaria,a? Eu te sfatuiesc sa o cauti pe Lizuka, vezi cum te poate ajuta. Editat Mai 26, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 Si ca sa fiu cum sunt eu... ce spuneai despre BMW si preturi acum cateva luni? Ieftin la Bavaria,a? Eu te sfatuiesc sa o cauti pe Lizuka, vezi cum te poate ajuta. Multumesc. Referirea de acum cateva luni era la piese nu la manopera. . La piese sunt ieftini dar recupereaza cand vine vorba de manopera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Auzi mi-a mai venit o ideee, sa-l intreb pe Bogy ce parere are, daca stie el ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 Chiar nimeni nu are o presa???? sau o metoda alternativa cum se scot rulmentii fara sa afectez axul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Rulmentul ala din poza seamana cu cei de la rotile spate de la daciile vechi gen 1300 1310..... Poate merge cu o presa din aia de la dacie; Mai exista si prese universale de extras rulmenti dar nu stiu daca ai loc in cazul tau. Ai putea cauta pe la cunoscuti cu masini vechi diferite prese , poate gasesti una sa se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Ai jugul demontat?Te ajut eu insa tre sa vii in cart. 23 August : http://www.ghidul.ro/harta_interactiva.php?x=-1578&y=7 Str Lupsanu Nr 33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 Muntumesc. Inca nu am demontat jucaria pt ca nu am inca rulmentii. Cand o sa soseasca te anunt. Eventual vin la tine cu pe roti o demontez si remontez cu noiiiiiii rulmenti. PS. Am inteles ca se schimba si "inelele" din cadru pe care se rotesc rulemtii. Muntumesc. Inca nu am demontat jucaria pt ca nu am inca rulmentii. Cand o sa soseasca te anunt. Eventual vin la tine cu pe roti o demontez si remontez cu noiiiiiii rulmenti. PS. Am inteles ca se schimba si "inelele" din cadru pe care se rotesc rulemtii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maximusGT Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 (editat) 25.6 E+TVA/BUC RULMENT 1.84 E+TVA/BUC INEL O SA TE CONTACTE Z CEL TARZIU MAINE PT UN TERMEN DE LIVRARE Editat Mai 30, 2006 de maximusGT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Muntumesc. Inca nu am demontat jucaria pt ca nu am inca rulmentii. Cand o sa soseasca te anunt. Eventual vin la tine cu pe roti o demontez si remontez cu noiiiiiii rulmenti. PS. Am inteles ca se schimba si "inelele" din cadru pe care se rotesc rulemtii. Muntumesc. Inca nu am demontat jucaria pt ca nu am inca rulmentii. Cand o sa soseasca te anunt. Eventual vin la tine cu pe roti o demontez si remontez cu noiiiiiii rulmenti. PS. Am inteles ca se schimba si "inelele" din cadru pe care se rotesc rulemtii. PAI.......... Rulmentul este facut din doaua parti una interioara si una exterioara (Inelele alea ) si in majoritatea cazurilor camasile alea din cadru se duc fac santuri in dreptul rolelor din cauza de socuri puternice sau de reglaj necorespunzator. Te astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maximusGT Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Probleme la rulmentii de la furca. Acesti rulmenti trebuiesc schimbati si pt asta este nevoie de o presa pt a scoate rulmentii fara sa avariez axu. Cei de la BMW mi-au cerut 65E pt manopera, manopera costa cat cei 2 rulmenti si capacele acestora. Cine are si poate sa ma ajute sa scot si sa pun rulmentii pe ax la preturi romanesti. Atasez cateva poze cu problema . [/qu RULMENTI SI INELELE SUNT LIVRABILE LA 4 ZILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 maximusGT@. o sa te sun sa vb mai pe larg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate