florinelu07 Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 e mai ok multicolor. o poti vopsi apoi in ce culoare vrei multicolor nu are superlativ ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 multicolor nu are superlativ ! Dacă ai intenționat să semnalezi o eroare gramaticală, nu ți-a reuÂşit. Scuzați de offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) Dacă ai intenționat să semnalezi o eroare gramaticală, nu ți-a reuÂşit. Scuzați de offtopic. foarte offtopic.... dar ori este multicolor ori nu este multicolor. daca are 8 culori este multicolor, daca are 49 este tot multicolor.... zic eu .... dau o bere daca nu am dreptate..... Editat Ianuarie 24, 2010 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 e mai ok multicolor. o poti vopsi apoi in ce culoare vrei foarte offtopic.... dar ori este multicolor ori nu este multicolor.daca are 8 culori este multicolor, daca are 49 este tot multicolor.... zic eu .... dau o bere daca nu am dreptate..... 1. Comparația, după cum văd eu, nu se referă la "multicolor" ci la "ok". 2. "Mai ok" este comparativ, nu superlativ ("cel mai ok"). 3 Într-adevăr, nu există termen de comparație pentru "multicolor". Depinde de tine dacă dai berea aia. Scuze încă o dată pentru offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 vreau si eu bere:)) daca tot a inceput de la mine. Mesaj completat ontopic: renaul traffic, opel vivaro si nissan primastar. difera doar motorizarea si cutia, in rest este unul si acelasi van. mai mult, sunt toate stantate renault. daca la masini se tot face asa, de ce sa nu faca la fel si cu motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate