Axa cu Scame Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Cel mai simplu si sigur mod de a verifica componente de-astea e prin inlocuire. Gaseste inca unul cu LC4 si roaga-l sa te lase sa faci teste .... Eu unul inclin sa cred ca daca e de la CDI, e vorba de o lipitura slabita de vibratia ghiavolului , si deci se repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Cel mai simplu si sigur mod de a verifica componente de-astea e prin inlocuire. Gaseste inca unul cu LC4 si roaga-l sa te lase sa faci teste .... Eu unul inclin sa cred ca daca e de la CDI, e vorba de o lipitura slabita de vibratia ghiavolului , si deci se repara. iti dau eu un CDI care nu mai merge de la dereu' meu.Daca il faci te cinstesc Mi-am luat altul, asa ca nu ar strica sa am de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 CDI-ul e si la mine si deja mi-am comandat altul. Nu mai am rabdareee vreau sa ma duc la munte.. cica dureaza cam 2-3 saptamani pana vine. intrebare: cand l-am comandat mi-au spus ca sunt de doua feluri, pentru benzina normala(95-98) sau ptr benzina f proasta (80) adica ptr tzari subdezvoltate. Cum face CDI-ul treaba asta?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 e un sambure de adevar, ca are alt timp de ardere benzina , dar principalul factor care te obliga la banzina buna sau nu e raportul de compresie Cu CDI-urile, nu pot sa garantez ca le pot repara dar mai rau decat sa nu mearga ce se poate intampla ????? Dati-le la tata ca oricum le aruncati, si daca le doftoricesc astept berea ...numai timp sa am sa scobesc in ele, e al dracu de greu sa le cureti de rasina aia... P.S. Cata_M, la operatiunea asta mi-ar fi de mare ajutor Dremelu' ala al tau, pt "decopertare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Daca benzina e mai proasta are nevoie de un timp mai mare pt ardere si implicit de o scanteie venita mai devreme (avans mai mare la aprindere), si tocmai asta face un CDI (ma rog, unul care functioneaza). Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate