Sari la conținut

Probleme Electrice La Lc4

Postări Recomandate

Cel mai simplu si sigur mod de a verifica componente de-astea e prin inlocuire. Gaseste inca unul cu LC4 si roaga-l sa te lase sa faci teste .... Eu unul inclin sa cred ca daca e de la CDI, e vorba de o lipitura slabita de vibratia ghiavolului , si deci se repara.

;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai simplu si sigur mod de a verifica componente de-astea e prin inlocuire. Gaseste inca unul cu LC4 si roaga-l sa te lase sa faci teste .... Eu unul inclin sa cred ca daca e de la CDI, e vorba de o lipitura slabita de vibratia ghiavolului , si deci se repara.

;)

iti dau eu un CDI care nu mai merge de la dereu' meu.Daca il faci te cinstesc :bigstar:

Mi-am luat altul, asa ca nu ar strica sa am de rezerva :cheers:

Link spre comentariu

CDI-ul e si la mine ;) si deja mi-am comandat altul. Nu mai am rabdareee vreau sa ma duc la munte.. cica dureaza cam 2-3 saptamani pana vine.

intrebare:

cand l-am comandat mi-au spus ca sunt de doua feluri, pentru benzina normala(95-98) sau ptr benzina f proasta (80) adica ptr tzari subdezvoltate. Cum face CDI-ul treaba asta??????

Link spre comentariu

:cheers: e un sambure de adevar, ca are alt timp de ardere benzina , dar principalul factor care te obliga la banzina buna sau nu e raportul de compresie ;)

Cu CDI-urile, nu pot sa garantez ca le pot repara dar mai rau decat sa nu mearga ce se poate intampla ????? :cheers: :hug: Dati-le la tata ca oricum le aruncati, si daca le doftoricesc astept berea ;) :bigstar: ...numai timp sa am sa scobesc in ele, e al dracu de greu sa le cureti de rasina aia...

P.S. Cata_M, la operatiunea asta mi-ar fi de mare ajutor Dremelu' ala al tau, pt "decopertare" :P

Link spre comentariu