adiviraj Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 (editat) numarul nu il stiu, stiu sa dau de ei. eu am treaba cu tatal unuia, mare mester de comuniste. pt cine sta in zona- ii gaseste pe la faur poarta 4 pe linia de tramvai, 1decembrie1918 nr 5 E parca sta unul din ei (stiu curtea dupa gard ) maine seara mai ajung pe acolo Da,gardu e verde.E vorba de Gonzo. Numarul nu-l am da il poti lua de la Vali de la MOTOMANIA. Editat Mai 28, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 gata, am luat nr 0721553301 - george - ii zici ca ai nr de pe la nea marin, si ca poate sa il faca la el in curte. p.s. a lucrat prin service pe la ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Cel mai simplu si sigur mod de a verifica componente de-astea e prin inlocuire. Gaseste inca unul cu LC4 si roaga-l sa te lase sa faci teste .... Eu unul inclin sa cred ca daca e de la CDI, e vorba de o lipitura slabita de vibratia ghiavolului , si deci se repara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Cel mai simplu si sigur mod de a verifica componente de-astea e prin inlocuire. Gaseste inca unul cu LC4 si roaga-l sa te lase sa faci teste .... Eu unul inclin sa cred ca daca e de la CDI, e vorba de o lipitura slabita de vibratia ghiavolului , si deci se repara. iti dau eu un CDI care nu mai merge de la dereu' meu.Daca il faci te cinstesc Mi-am luat altul, asa ca nu ar strica sa am de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 CDI-ul e si la mine si deja mi-am comandat altul. Nu mai am rabdareee vreau sa ma duc la munte.. cica dureaza cam 2-3 saptamani pana vine. intrebare: cand l-am comandat mi-au spus ca sunt de doua feluri, pentru benzina normala(95-98) sau ptr benzina f proasta (80) adica ptr tzari subdezvoltate. Cum face CDI-ul treaba asta?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 e un sambure de adevar, ca are alt timp de ardere benzina , dar principalul factor care te obliga la banzina buna sau nu e raportul de compresie Cu CDI-urile, nu pot sa garantez ca le pot repara dar mai rau decat sa nu mearga ce se poate intampla ????? Dati-le la tata ca oricum le aruncati, si daca le doftoricesc astept berea ...numai timp sa am sa scobesc in ele, e al dracu de greu sa le cureti de rasina aia... P.S. Cata_M, la operatiunea asta mi-ar fi de mare ajutor Dremelu' ala al tau, pt "decopertare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Daca benzina e mai proasta are nevoie de un timp mai mare pt ardere si implicit de o scanteie venita mai devreme (avans mai mare la aprindere), si tocmai asta face un CDI (ma rog, unul care functioneaza). Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate