carstoc Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Ce zicetzis sa ne intalnim incepatorii in weekend sa iesim la o plimbare. Putzin in jurul bucurestiului. Se baga careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Ce zicetzis sa ne intalnim incepatorii in weekend sa iesim la o plimbare. Putzin in jurul bucurestiului. Se baga careva ? Vino si tu maine dimineata pe la 9 la OMV baneasa. Acolo e un pct de intalnire pentru amatorii de excursii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 Vino si tu maine dimineata pe la 9 la OMV baneasa. Acolo e un pct de intalnire pentru amatorii de excursii Kawa zzr 400 here. incepator ... nu stiu daca mash tzine dupa cineva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Ce zicetzis sa ne intalnim incepatorii in weekend sa iesim la o plimbare. Putzin in jurul bucurestiului. Se baga careva ? Sa'mi bag lupa'n el de servici ! Demult ma gandesc la escapada asta. Daaaaar singurele zile libere pe care le pot lua o luna de acum inainte sunt miercuri si joi / martzi si miercuri sau joi si vineri. Acum o saptamana stateam in fatza parcului pe la 18:30 shi'mi vine deodata pe chelie shi'i zic unui prieten Hai pana in Targoviste, ne intoarcem in 3 ore. N'a vrut ! Macar fac eu cate o excursie pe zi mergand la munca...stau in Berceni dar serviciu e in Otopeni...mai trebuie sa zic ceva !? Astept propuneri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreisamoil Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Eu am fost sambata dinm cu motoru pana la targoviste- moreni- sinaia si retur pe dn1 pana in buc. Am facut 4 ore si a fost super marfa... Si eu sunt incepetor... Haideti la mare pe 11 iunie... e un maraton de speed rollerskating la care as vrea sa particip. Mergem incet si cu grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Eu am fost sambata dinm cu motoru pana la targoviste- moreni- sinaia si retur pe dn1 pana in buc. Am facut 4 ore si a fost super marfa... Si eu sunt incepetor... Haideti la mare pe 11 iunie... e un maraton de speed rollerskating la care as vrea sa particip. Mergem incet si cu grija 11 Iunie...e Duminica deci sunt la "scarbici" eu shi cu...negrul de pe plantatzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate