piciulix Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 salutare. fratilor am si eu nevoie de un motor pentru un kawasaki zx9r din 94. credeti ca ma puteti ajuta cu asa ceva. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 salutare.fratilor am si eu nevoie de un motor pentru un kawasaki zx9r din 94. credeti ca ma puteti ajuta cu asa ceva. bafta cauta aici /index.php?showforum=183 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 mai bine nu mai cauta deloc, un prieten are exact acelasi model si acum 2 sezoane i s-a rupt o supapa, schimbat, reparat, totul ok si guess what: spre sfarsitul sezonului trecut i s-a mai dus ceva de prin motor intrucat face ca tractorul iarasi si e vorba de desfacut jumate de motor ....pacatos model.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 santeti fantastici rau frate! ce relevanta are in cazul de fata pb. prietenului tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 santeti fantastici rau frate!ce relevanta are in cazul de fata pb. prietenului tau? ca cava e rele si numai honda e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 salutare.fratilor am si eu nevoie de un motor pentru un kawasaki zx9r din 94. credeti ca ma puteti ajuta cu asa ceva. bafta cred ca te pot ajuta. suna-ma si discutam la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate