EvilxClau Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Aloha, acum din februarie as incepe sa imi tunez scuteru ( aprilia sonic gp an 1999 ), dar nu ma prea pricep la piese care sunt mai ok, si care sunt sport.. el acum prinde sa zic 80-90, dar vreau mai mult... nu are nimic schimbat pe el, vreau sa schimb setu sa fie de 90 cmc, o toba sport, role, si ce mai trebuie ca sa zboare la 130-140... Va multumesc, Asflat Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Trezeste-te mă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 eu zic sa-ti pui in cand sa scri cum trebe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 scoate-l afara pe furtuna si se tuneaza singur "sa se tuneze cand tuna" Parazitii old school dar limba romana cand ai de gand sa o traznesti cu un pic de gramatica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Sper ca a postat cineva la misto, altfel e trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Lasa-i p cei kre au postat inaintea mea, ie invidiosi. Uite aici niste sfaturi: /index.php?...t&p=2054525 Bafta! S postezi un film q diferentza d viteza. Assflat uskt! Editat Ianuarie 13, 2010 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Cand am vazut scrisul asta, m-am gandit ca mi-am facut si eu un catâr (by Zăvoranu), aÂşa că îți urez succesuri. (aia mică cu buze MARI). Mesaj completat Cand am vazut scrisul asta, m-am gandit ca mi-am facut si eu un catâr (by Zăvoranu), aÂşa că îți urez succesuri. (aia mică cu buze MARI). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Gand scri rumaneste si vopsesti roz bumbon scuterul sa ne dai de veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 pregateste 4-5k si suna-i pe baietii de la scuter centre .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2010 imi pare rau, m-am exprimat gresit, eram fumat... sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Pai bai baiatule, daca dai banii pe hash, niciodata n-o sa ai bani de tuning. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Pai bai baiatule, daca dai banii pe hash, niciodata n-o sa ai bani de tuning. AÂşa zic ăÂştia mai nou când nu stiu să scrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 imi pare rau, m-am exprimat gresit, eram fumat... sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 hai ca-i coma omu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 AÂşa zic ăÂştia mai nou când nu stiu să scrie. asa sa fie, cum zici tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Aloha, acum din februarie as incepe sa imi tunez scuteru ( aprilia sonic gp an 1999 ), dar nu ma prea pricep la piese care sunt mai ok, si care sunt sport.. el acum prinde sa zic 80-90, dar vreau mai mult... nu are nimic schimbat pe el, vreau sa schimb setu sa fie de 90 cmc, o toba sport, role, si ce mai trebuie ca sa zboare la 130-140... Va multumesc, Asflat Uscat Si eu vreau sa imi iau un avion,doar vreau!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate