Xomin Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 acum doua zile in prognoza se aratau -13 grade pentru sambata, insa azi vad ca e -1 grad cu nori, probabil ca se va mai schimba vremea de aceea cred ca un traseu exact va fi posibil vineri cand prognoza va fi mai exacta data ramane sambata la 9:30 locatia se va stabili vineri o data cu traseul traseu de maxim 350-400 km (sa ne intoarcem pe lumina) mergem mancam/bem ceva cald si fuga acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) acum doua zile in prognoza se aratau -13 grade pentru sambata, insa azi vad ca e -1 grad cu nori, probabil ca se va mai schimba vremea de aceea cred ca un traseu exact va fi posibil vineri cand prognoza va fi mai exacta data ramane sambata la 9:30 locatia se va stabili vineri o data cu traseul traseu de maxim 350-400 km (sa ne intoarcem pe lumina) mergem mancam/bem ceva cald si fuga acasa nu te uita doar de unde pleci baga un ochi pe prognoza si in zonele in care ai vrea sa ajungi..... de ex cei 350 -400 km ar putea fi brasov constanta velikovo tarnovo craiova braila Editat Ianuarie 13, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 * Veliko! si sa nu uiti sa comanzi si painile alea subtiri, gen lipii, cu usturoi cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 baga un ochi pe prognoza si in zonele in care ai vrea sa ajungi..... Din cauza asta am lasat-o pentru vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Daca te intereseaza, mai avem nevoie fix de 1 /index.php?...t&p=2263089 Editat Ianuarie 14, 2010 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 si..... te.a cooptat angi in echipa olimpica de biciclete? sau ai traseu separat pt maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 as vrea la velikovo tarnovo ..... deci cine merge acolo? e upic mai cald cu un 1-2 grad acolo.... astept propuneri PS: salut motoadv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 as vrea la velikovo tarnovo ..... deci cine merge acolo? e upic mai cald cu un 1-2 grad acolo.... astept propuneri PS: salut motoadv. tocmai acele 2 grade dau ploaie eu unul trag spre munte un bv pe dn1 si retur pe cheia sau invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) as vrea la velikovo tarnovo ..... deci cine merge acolo? e upic mai cald cu un 1-2 grad acolo.... salut @CryAngel27 eu o sa o iau catre alexandria cu @angi suna bine o masa in veliko, probabil ca la urmatoarea iesire - din pacate uichendul viitor se anunta ninsoare si.....te.a cooptat angi in echipa olimpica de biciclete? @ianachim tot ravneam eu la o medalie anu' asta, poate imi iese din ciclism *pe dn1 si retur pe cheia sau invers - din satu cheia pana in sacele ai drum cu umbra si e asa de nesuferit cand e ud si sa nu uiti sa comanzi si painile alea subtiri, gen lipii, cu usturoi eu abia astept sa ajug acolo sa mananc o salata cu toate ciudateniile , mai ales dupa ultima masa luata la un restaurant romanesc Editat Ianuarie 15, 2010 de @motoadvpunctro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) ...eu abia astept sa ajug acolo sa mananc o salata cu toate ciudateniile , mai ales dupa ultima masa luata la un restaurant romanesc * bey, scuze! de offtopic, ..da'ai niste emoticoane (mereu) de ma tavalesc de ras! ...nu stiu de unde le scoti, dar asta cu oala si polonicul ...made my day! si on: la Veliko o sa mananc in aprilie abia, prima pe lista o sa fie "pirlenka" (ca mi-a amintit deea cum se cheama), alaturi de o salata, of course asfalt uscat! maine Editat Ianuarie 15, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 temp intre -2 si 2 inorat pana la intrarea in campina de acolo pana in bv inclusiv SOAREEEEEEEEE drum uscat cu mici probleme pe margine mazga cu nisip pe mijloc intre benzi mazga cu nisip sau doar nisip portiuni unede pe posada si serpentinele dintre predeal si bv retur tot pe dn RADARE GARLA SA.I fuck IN CASCADA IN LOCALITATI PE TURBOZONE SI LABAGII IN DACII SOLENTZA ALBE CE MERGEAU INTRE PLOIESTI SI CAMPINA PE BANDA A 2 LUAU SI DIN FATA CE VENEA SI CE TRECEA PE LANGA EI FARA EXAGERARE UNDEVA LA 8 - 10 RADARE BUCURESTI- BRASOV la voi cum fu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 ...RADARE GARLA SA.I fuck .... * si cat te-a costat ...distractia, cu totul? P.S. felicitari! la +2 grade eu abia daca respir... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) * si cat te-a costat ...distractia, cu totul? P.S. felicitari! la +2 grade eu abia daca respir... hihiihi pana la oara asta doar 50 ron dus gaz cu 50 ron intors gaz dar eu stiu ce o aduce postasul? de oprit nu m.au oprit deloc dar poate le.a palacut de poponetul meu si l.au pozat am belit.o in acest caz ps la mine la -2 grade la peste 100 km/h trebuie sa laas viziera ca altfel imi ingheata fata Editat Ianuarie 16, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) hihiihi .... dar poate le.a palacut de poponetul meu si l.au pozat ps la mine la -2 grade la peste 100 km/h trebuie sa laas viziera ca altfel imi ingheata fata * in caz ca primesti, cat costa poza? P.S. mda, fatza ta cu tzurtzuri e ...priceless! l.e. ca sa fiu si on topic, totusi : poze, va rog! Cosmineeeee, hai si cu film! azi toata ziua m-am uitat pe reviste moto, dar n-am iesit din casa... Editat Ianuarie 16, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 * in caz ca primesti, cat costa poza? P.S. mda, fatza ta cu tzurtzuri e ...priceless! l.e. ca sa fiu si on topic, totusi : poze, va rog! Cosmineeeee, hai si cu film! azi toata ziua m-am uitat pe reviste moto, dar n-am iesit din casa... peisajul de pe munti era demntial soare zapada pe copaci poze..... ioc am plecat sa alerg calutul nu sa fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2010 480 km, 9 ore, 4 mobre, multi norii si nisip oltenesc toate astea pentru a ajunge la celebrele dune de nisip "sahariene" din oltenia si noi am prins doua radare insa erau pe sens opus - am avut noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 * welcome back! Cosmine. ...ceva nave spatiale p-acolo? P.S. nise poze "fierbinti" avem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 S' de vina pentru asta.Sa ma caiesc? Malul Oltului ispiteste la explorare Lunca Dunarii Cam asa ceva arata "sahara" olteneasca.Sau poate nu am gasit noi locul potrivit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 @svgobi - splendid! ala e chiar nisip!(?) de 3 x aaa, 4! ...barbati felicitarile si dansul - de ziua barbatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Hello, @svgobi: nu te cai si multzam de poze. Foarte faina tura. Aspra, dar severa. acceptam si felicitarile si dansul, cand or fi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Plecare singurel la 11.30 din Bucuresti, 2 grade, innorat. Autostrada - cum o stiti Pitesti Rm Valcea, HORROR pe zona de urcare la Dealu Negru...sunt cratere peste cratere. Dupa Rm Valcea soare si senin sticla, temperatura 4 grade Rm Valcea - Horezu - Tg Jiu - Deva - Lugoj: drumul OK, reparat, asfalt cu zone umede rare...Valea Jiului ca de obicei superba. Nu am facut poze ca ma mana noaptea din urma. Lugoj - Timisoara - HORROR: -2 grade, ceata.... Balaurul a facut mustati de gheata. Returul maine... va tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Plecare singurel la 11.30 din Bucuresti, 2 grade, innorat. Autostrada - cum o stiti Pitesti Rm Valcea, HORROR pe zona de urcare la Dealu Negru...sunt cratere peste cratere. Dupa Rm Valcea soare si senin sticla, temperatura 4 grade Rm Valcea - Horezu - Tg Jiu - Deva - Lugoj: drumul OK, reparat, asfalt cu zone umede rare...Valea Jiului ca de obicei superba. Nu am facut poze ca ma mana noaptea din urma. Lugoj - Timisoara - HORROR: -2 grade, ceata.... Balaurul a facut mustati de gheata. Returul maine... va tin la curent * si tu vecine!? P.S. am numarat pana acum 6 "bucati". mai e cineva? ...repede, ca'nchid lista, va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 480 km, 9 ore, 4 mobre............... aici arata tare bine........ne vom intoarce la primavara pentru o tura off road la reparat manerele incalzite........fara ele am fi cam si cam asa arata marele desert oltenesc o tura de iarna intr-o companie super deja facem planurile pentru urmatoarea numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Plecare singurel la 11.30 din Bucuresti, 2 grade, innorat. Autostrada - cum o stiti Pitesti Rm Valcea, HORROR pe zona de urcare la Dealu Negru...sunt cratere peste cratere. Dupa Rm Valcea soare si senin sticla, temperatura 4 grade Rm Valcea - Horezu - Tg Jiu - Deva - Lugoj: drumul OK, reparat, asfalt cu zone umede rare...Valea Jiului ca de obicei superba. Nu am facut poze ca ma mana noaptea din urma. Lugoj - Timisoara - HORROR: -2 grade, ceata.... Balaurul a facut mustati de gheata. Returul maine... va tin la curent hei omule ai grija mare azi pe drum da un semn pe seara sa stim cum ai ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Plecare singurel la 11.30 din Bucuresti, 2 grade, innorat. Autostrada - cum o stiti Pitesti Rm Valcea, HORROR pe zona de urcare la Dealu Negru...sunt cratere peste cratere. Dupa Rm Valcea soare si senin sticla, temperatura 4 grade Rm Valcea - Horezu - Tg Jiu - Deva - Lugoj: drumul OK, reparat, asfalt cu zone umede rare...Valea Jiului ca de obicei superba. Nu am facut poze ca ma mana noaptea din urma. Lugoj - Timisoara - HORROR: -2 grade, ceata.... Balaurul a facut mustati de gheata. Returul maine... va tin la curent you crazy fuck... nu esti cu toate tiglele pe casa. am inteles ca inspre Ramnic - Pitesti a nins mai mult decat floeshtomocii de la Bucuresti. Ai grija si sa ne zici cum ai ajung cu bine. Editat Ianuarie 17, 2010 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate