ianachim Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 acum doua zile in prognoza se aratau -13 grade pentru sambata, insa azi vad ca e -1 grad cu nori, probabil ca se va mai schimba vremea de aceea cred ca un traseu exact va fi posibil vineri cand prognoza va fi mai exacta data ramane sambata la 9:30 locatia se va stabili vineri o data cu traseul traseu de maxim 350-400 km (sa ne intoarcem pe lumina) mergem mancam/bem ceva cald si fuga acasa sal man ce anvelope ai avut pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2010 @ianachim - metzler tourance, pe nisip nu am putut merge cu mai mult de a doua, insa din cauza ca era ud am mers mai bine decat pe drumurile din vadu @Angi - intradevar, alea sunt locuri frumoase pentru endureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Status report. Sambata: Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Horezu - Targu Jiu - Valea Jiului - Deva - Timisoara Duminca: Timisoara - Deva - Sebes - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti. Plimbare super, de unul singur, 1200km, cca 16 ore de mobrit. Temperaturi intre -2 si +5 grade, in general 2 grade cu plus cam peste tot in Ardeal, intre 0 grade si 1 grad cu plus dincoace de munti. Superb: Rm Valcea - Tg Jiu - Valea Jiului, Deva - Lugoj HORROR: Lugoj - Timisoara: -2 grade, ceata deasa, depus gheatza pe balaur ...toata fatza balaurului era captusita cu gheatza... Inclusiv manecile mele Dealul Negru la intoarcere: -1 grad, mazga, polei, cratere ca dupa bombardament, aglomeratie ca la balamuc. Dupa Dealul Negru ca mai sus, autostrada cu ninsoare viscolita a fost adevarata relaxare: 1 grad cu plus, doar viscolea, nu se depunea nimic, dar oricum umed asfaltul. Zapada nu era pe nicaieri pe sosea...Duminica dimineata in Tm depus peste tot chiciura groasa de la ceata, dar pana la 11 cand am plecat sa topit. Valea Oltului uscata... chiar am mers cevca mai sportiv pana spre Cozia, de unde a inceput sa fulguiasca. Dealul Negru e MUCI. dar MUCI rau de tot. Deocamdata de evitat. Editat Ianuarie 17, 2010 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Status report. Sambata: Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Horezu - Targu Jiu - Valea Jiului - Deva - Timisoara Duminca: Timisoara - Deva - Sebes - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti. Plimbare super, de unul singur, 1200km, cca 16 ore de mobrit. Temperaturi intre -2 si +5 grade, in general 2 grade cu plus cam peste tot in Ardeal, intre 0 grade si 1 grad cu plus dincoace de munti. Superb: Rm Valcea - Tg Jiu - Valea Jiului, Deva - Lugoj HORROR: Lugoj - Timisoara: -2 grade, ceata deasa, depus gheatza pe balaur ...toata fatza balaurului era captusita cu gheatza... Inclusiv manecile mele Dealul Negru la intoarcere: -1 grad, mazga, polei, cratere ca dupa bombardament, aglomeratie ca la balamuc. Dupa Dealul Negru ca mai sus, autostrada cu ninsoare viscolita a fost adevarata relaxare: 1 grad cu plus, doar viscolea, nu se depunea nimic, dar oricum umed asfaltul. Zapada nu era pe nicaieri pe sosea...Duminica dimineata in Tm depus peste tot chiciura groasa de la ceata, dar pana la 11 cand am plecat sa topit. Valea Oltului uscata... chiar am mers cevca mai sportiv pana spre Cozia, de unde a inceput sa fulguiasca. Dealul Negru e MUCI. dar MUCI rau de tot. Deocamdata de evitat. bine ca ai ajun s ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) @vlad cam la risc te-ai dus. bine ca ai ajuns. eu nici din casa n-am iesit. cat eram student mergeam pana la -10C, ajungeam la scoala si nu puteam sa vorbesc vreo jumatate de ora, imi ingheta partea de sub barbie, castile erau proaste. am ramas reumatic la degete ani de zile, in scartiiau cand le indoiam. mi-a trecut in timp. nu pot sa-ti spun ce "echipament" foloseam. p.s. care umblati pe frig vedeti la bmw sunt niste manusi "pro winter", sunt ca de urs, nu simti nimic la nici o temperatura si nici o viteza. am incercat la un moment dat mai multe tipuri de echipament in ger (-7-10C), alea au fost cele mai bune. Editat Ianuarie 18, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 Cam asa ceva arata "sahara" olteneasca.Sau poate nu am gasit noi locul potrivit... eu ma asteptam sa vad asa ceva: http://www.vholdr.com/video/pigs-can-fly-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 eu ma asteptam sa vad asa ceva: http://www.vholdr.com/video/pigs-can-fly-6 Uite articolul http://www.gandul.info/reportaj/desertul-m...lteniei-1021723 ori n-am cautat noi unde trebuia ori......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 @ Doru BMW Pai nu a fost foarte la risc... Am monitorizat vremea, am stiut ca in Ardeal e soare si ca va trebui sa trec repede muntii in jos la intoarcere pentru ca in Oltenia ninge...ceea ce am si facut. Frigul nu ma deranjeaza, Dainese rulz Buna ideea ta cu manusile, le fac o vizita sa le vad si eu. Risc a fost intr'adevar pe Dealul Negru, dar nu am avut ce face, decat sa merg ffff atent. Si in plus m'am ales cu o plimbare de ianuarie super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Uite articolul http://www.gandul.info/reportaj/desertul-m...lteniei-1021723 ori n-am cautat noi unde trebuia ori......... Si eu am cautat anul trecut desertul si nu l-am gasit decat partial. Sunt fasii lungi pe directie E-V care incep de aici: http://wikimapia.org/#lat=43.8337838&l...amp;l=0&m=b Din pacate, e mai mult nisip pe malul Argesului. In Oltenia nici fesh-fesh nu s-ar putea spune ca e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 paris - oltenia? un nou raliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2010 sambata asta (23 ianuarie) se anunta fara zapada, doar drumuri uscate cu soare si nori la -9 grade ... se baga careva la o iesire de cateva ore? mergem undeva sa bem ceva cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate