andreiu22 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 sal am un aprilia pegaso 650 ,si imi baga ulei in radiator,poate sa ma ajute cineva sa imi dea niste sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 sal am un aprilia pegaso 650 ,si imi baga ulei in radiator,poate sa ma ajute cineva sa imi dea niste sfaturi Asa am patit si eu. Imi baga ulei din cutie in radiator si apa din radiator in cutie. Problema - semering pompa de apa. Mai pot fi si alte cauze ( garnitura de chiuloasa sau alte garnituri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 sal am un aprilia pegaso 650 ,si imi baga ulei in radiator,poate sa ma ajute cineva sa imi dea niste sfaturi semeringu de la pompa de apa (verifica daca axul nu are uzura pe el) garnitura chiuloasa (tre sa vezi daca baga presiune in instalatia de racire sau scoate fum alb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiu22 Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2010 sal am un aprilia pegaso 650 ,si imi baga ulei in radiator,poate sa ma ajute cineva sa imi dea niste sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Usor usor se transforma in talcioc sectiunea asta ... care mai de care a inceput sa isi faca reclama pe aici, topicuri cu reduceri si alte alea ... Inteleg dai un sfat daca vrei sa ajuti, iti faci reclama la semnatura, iar daca vrei sa atragi un client ii trimiti PM . Scuze de offtopic ... Editat Ianuarie 17, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Nu cred ca e cazul de reclama, a scris doar ca are pompa, nu e nimic rau in asta. E alegerea lui daca se duce sau nu sa o ia. @andreiu22, data viitoare cand mai faci un topic scrie si altceva in afara de "sal" in titlu. Am editat eu titlul pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Nu cred ca e cazul de reclama, a scris doar ca are pompa, nu e nimic rau in asta. E alegerea lui daca se duce sau nu sa o ia.@andreiu22, data viitoare cand mai faci un topic scrie si altceva in afara de "sal" in titlu. Am editat eu titlul pentru tine. Oai, ce bun samaritean te-ai făcut de la o vreme.. On topic: De ce eÂşti atât de sigur că-ți bagă ulei în radiator? Personal, în cazul în care vrei să-ți schimbi pompa de apă, te-aÂş sfătui să o cumperi nouă, sau, cel puțin presetupa Âşi/sau simeringul. Nu recomand nimănui să folosească presetupe Âşi/sau simeringuri sh, din cauza faptului că acestea sunt pur Âşi simple consumabile. Maosan îți cere pe orice piesă SH mai mult decât face de nouă, aÂşa că e treaba ta ce alegi. Succes la vânzare! Editat Ianuarie 17, 2010 de mariion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate