cbrxx Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Chiar daca a plouat,ne batea vantul n-am putut sa stam acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 e cam inclinat terenul pe la voi ... si ploua tot timpul? ce misto , sa iesi din casa direct pe munte .nu tu remorca, masina sau bagaje.va invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 frumos traseu. intrebare offtopic pt colegul cu 2t.da ceva lumina farul acela dublu, sau e degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 e cam inclinat terenul pe la voi ... si ploua tot timpul? ce misto , sa iesi din casa direct pe munte .nu tu remorca, masina sau bagaje.va invidiez Da e destul de inclinat,si unde nu e,noi cautam locuri ,sa fie! frumos traseu. intrebare offtopic pt colegul cu 2t.da ceva lumina farul acela dublu, sau e degeaba? Frumos traseu,dar si greu,pana termini iti ies ochii din cauza oboselii chiar daca ai experienta,ca umbli numai pe crengi si pietre,si teren alunecos!Farul dublu e degeaba,yz n-are instalatie electrica,e numai contra pulitaiilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 am observat iesirile din urcare .placute si usoare mai ales pe ud merci pt info de far.cu ce gume mergeti pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 am observat iesirile din urcare .placute si usoare mai ales pe ud merci pt info de far.cu ce gume mergeti pe acolo? sa-ti zic sincer n-am gasit varianta optima care sa mearga pe noroi,iarba,pietre,uscat umed,ca toate se gasesc pe la noi,dar cand folosesc Mitas merg cu c16 cross pe spate de obicei,fata nu mai stiu acum,dar cand ma uit iti zic.Acum am Dunlop ceva de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 sa-ti zic sincer n-am gasit varianta optima care sa mearga pe noroi,iarba,pietre,uscat umed,ca toate se gasesc pe la noi,dar cand folosesc Mitas merg cu c16 cross pe spate de obicei,fata nu mai stiu acum,dar cand ma uit iti zic.Acum am Dunlop ceva de enduro dunlop-uri de-alea de la Zoli? Sa-mi zici si mie cat rezista. Mi-as lua si eu un set ca erau destuld e ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Frumos, frumos... Tot asa baieti!!! Zona este super!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 am observat iesirile din urcare .placute si usoare mai ales pe ud merci pt info de far.cu ce gume mergeti pe acolo? Yo ma duc cu Mitas C10...e superba dar uzeaza foarte repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 frumos......foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate