JCDenton Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 http://bit.ly/bz1Pf6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 http://bit.ly/bz1Pf6 legat de modelele thunder de la yamaha am citit pe un forum de la americani al unor posesori de thundercat si era unul acolo care spunea ca are thundercat din '97 si a facut 160,000 de MILE fara interventii asupra motorului(dar probabil omul a luat o de noua ca asta nu mai stiu) eu sper sa ma tina a mea 160,000 de km ca eu am luat o sh acum bate spre 70,000 si am luat o la 49,000(dar din 96 pana am luat o eu nu stiu cat a fost dat kilometrajul 'napoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 legat de modelele thunder de la yamaha am citit pe un forum de la americani al unor posesori de thundercat si era unul acolo care spunea ca are thundercat din '97 si a facut 160,000 de MILE fara interventii asupra motorului(dar probabil omul a luat o de noua ca asta nu mai stiu) eu sper sa ma tina a mea 160,000 de km ca eu am luat o sh acum bate spre 70,000 si am luat o la 49,000(dar din 96 pana am luat o eu nu stiu cat a fost dat kilometrajul 'napoi \ care sunt mai bune? blondele , brunetele, roscatele sau satenele? ... pai depinde...care le iei de bune...la ce gramaj , cati "km de p" au la bord (scuzati misoginismul) , ce parinti au...cum le intretii ? Categoria intrebari stupide! si totusi...honda e honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 (editat) pana la urma mi-am luat un suzuki gsx-r 600 movistar din 2003 Ai facut cea mai buna alegere....Sunt foarte bune si FIABILE in caonditia sa ai grija de ea si sa nu te zgarcesti cand faci revizia anual.....si cand schimbi anumite componente.....Sa ai grija de ea si sa faceti cati mai multi km impreuna si fericiti....fara incidente!!!ON TOPIC....toate motoarele sunt fiabile si nu te lasa atata timp cat ai grija de ea si o protejezi cat se poate de mult+Pt ce o folosesti ma refer:numai pentru strada si atata sau pentru strada si pe CIRCUIT,in cazu asta normal ca scade fiabilitatea!!!....FIABILITATEA=INTRTINERE CORESPUNZATOARE!!!.....Asfalt uscat si fara incidente!!! Editat Septembrie 19, 2010 de SpEeD_DaEmOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 de fapt fiabilitatea consta in motorul care in aceleasi conditii rezista cel mai mult. intretinerea corespunzatoare e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate