CoSSmiN Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 O am eu, albastra, intacta. 0724301190 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 De la reprezentanta de la Yamaha mai poti sa o cumperi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 O am eu, albastra, intacta. 0724301190 scuze dar imi trebuie rosie xD De la reprezentanta de la Yamaha mai poti sa o cumperi ) si cat face una?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 130 euro era in toamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiuu Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) daca vinde cineva puig pm me. paste fericit la toti! Editat Aprilie 23, 2011 de Sergiuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Ce-i mare smecherie sa o vopsesti rosie din albastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Numai e vopseaua originală, care e mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Numai e vopseaua originală, care e mare lucru. Ce era sa fie. Ma susu pe vopseaua originala . E acelasi lucru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) nu e asta.. dar o am rosie si sa zgariat varza.. vreau una noua cu sticker Editat Aprilie 23, 2011 de Nate4u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 nu e asta.. dar o am rosie si sa zgariat varza.. vreau una noua cu sticker Stickerul se face la fel de usor cum se si vopseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Stickerul se face la fel de usor cum se si vopseste am cautat sticker la fel ca partea dreapta dar nu gasesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 am cautat sticker la fel ca partea dreapta dar nu gasesc.. Iti face orice fel de firma ce se ocupa cu colantari. Mare smecherie Mesaj completat Am facut eu leii la rs si nu faci tu chestia aia simpla si de rahat la yzf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 Iti face orice fel de firma ce se ocupa cu colantari. Mare smecherieMesaj completat Am facut eu leii la rs si nu faci tu chestia aia simpla si de rahat la yzf? o fac dar carena tot ramane cu zgarieturi ca aia a protejato dar unde nu era stickerul sa zgariat si acuma in loc de rosu e negru =) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 o fac dar carena tot ramane cu zgarieturi ca aia a protejato dar unde nu era stickerul sa zgariat si acuma in loc de rosu e negru =) Pai da prietene o duci la vopsit si se rezlva , apoi pui sticker peste , dai lac si gata , o sa fie mai ceva ca noua si "originala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Pai da prietene o duci la vopsit si se rezlva , apoi pui sticker peste , dai lac si gata , o sa fie mai ceva ca noua si "originala" numi pasa de originala vreau doar sa fie ca inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 La vopsitor ți-o dă cu kit, apoi ți-o vopseÂşte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 La vopsitor ți-o dă cu kit, apoi ți-o vopseÂşte. si o sa iasa tot culoarea care a fost sau mai inchisa sau deschisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Dacă o faci după cod e posibil să iasă lafel. Nu am vopsit nimic până acum, nu mă pricep la treburi d`astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 LA mine in oras este un centru pe nume palinal si daca te duci acolo cu o parte din motocicleta tot rosie iti face la fel vopseaua.Oricum in general orice vopsitor stie sa o faca la fel.Vezi poate ai si tu un centru dintr-asta ca va iesi 100% la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 o sa caut de marti.. merci mult chivu&alinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Nu iti da nimeni codul de la culoare , am incercat eu anu trecut si nu au vrut sa mi-l dea . Poate ai mai mult noroc , eu am facut aproape aceeiasi culoare dar tot nu era la fel , ce sa zic , bafta cu cautarea culorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Nu văd de ce te agiți atât, e o culoare Âşi atât. O să meargă lafel chiar dacă are o altă nuanță. La o adica, carenele puse pe un 125 sunt pe degeaba. Protecție la vânt ? neah, la 130 Âşi să vrei vânt Âşi tot nu bate nimic special. Doar design Âşi băÂşini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 Nu văd de ce te agiți atât, e o culoare Âşi atât. O să meargă lafel chiar dacă are o altă nuanță. La o adica, carenele puse pe un 125 sunt pe degeaba. Protecție la vânt ? neah, la 130 Âşi să vrei vânt Âşi tot nu bate nimic special. Doar design Âşi băÂşini. stiu dar nah.. cand o vad asa zgariata imi vine sami dau numa in cap =) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 exista multe carti cu codurile de culoare sau cauta bine pe net ca tre sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 sunset red: VYR1. ( Vivid yellowish red 1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate