mavrocook Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 cat am asteptat sa postez aici :X ... uff in sfarsit ..bine inteles odata cu motoru a venit si o casca noua ... lz6 katana .. marfa rau :X ... uff ... da motoru e si mai si .. o sa mai urmeze niste stikere .. etc .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Sa o stapanesti sanatos, omule!!! Arata foarte bine , cat despre casca...Welcome To The Club a mea e albastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Mai pun cateva poze cu iubirea mea pe 2 roti cretzz ... e buna toba de o ai tu pe scooter ?? ca zilele astea trebe sa imi vina si mie una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 (editat) Mai pun cateva poze cu iubirea mea pe 2 roti e super scuteru.. am facut si yo azi o "excursie" pana in voluntari la niste rude... n-am mai mers asa departe decat mi-am schimbat setu, si merge super scuteru .. uitati si niste poze... am facut o pauza sa beau o cola Editat Mai 22, 2007 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 (editat) BUNA INITIATIVA MANE!!!!!!!!!!!!! SUPERRRRR SCUTERRRRRRRRRRRR CARE VREA CUMPARATZI CU INCREDERE <<<<<<<<<<<<<PEUGEOT SPEEDFYGHT 2!!!!!!!!!!!!!!>>>>>>>>>>> Editat Mai 23, 2007 de motorita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Mai pun cateva poze cu iubirea mea pe 2 roti cretzz ... e buna toba de o ai tu pe scooter ?? ca zilele astea trebe sa imi vina si mie una In sfarsit un scuter de elita care arata exceptional(sper ca nu ma insel), felicitari pentru achizitie...Eu unu ador toba asta, desi n'am mers niciodata cu cea originala. Nu iti pot spune cat de mult s'a schimbat comportamentul scuterului din pricina tobei. De ce imi place asa de mult? E singura toba sport care se aude gros si rotund, iar la drum lung e o placere desavarsita sa mergi, sunetul de regula asurzitor si ascutit(intalnit la multee tobe consacrate) e de ordinul trecutului. Parerea mea e ca ai facut o alegere buna...s'o parai sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Poze cu noua toba Giannelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 ca sa va mai clatiti si voi urechile ca sa va mai clatiti si voi urechile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu16 Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Poze cu noua toba Giannelli cat ai dat frate pe ea :? Vreau si eu sa imi cumpar una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 (editat) cat ai dat frate pe ea :? Vreau si eu sa imi cumpar una Da asa cat ai dat pe ea si de unde ai luat-o ??? Si ai mai facut ceva reglaje ca ai pus toba noua ? Editat Mai 27, 2007 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spitza Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 (editat) cam asa arata nrg-ul meu cand l-am cumparat si cam asa arata acum cu oglinzi de carbon,scrisurile de pe cauciucuri,podeaua conturata,cauciuc de 140 pe spate,janta de spate vopsita,etrierele cu galben,stickerele cu "ufo",toba arrow,ochii conturati cu gri si placutze de frana fata-spate care nu se vad asfalt uscat si salutari cu farul tuturor Editat Mai 27, 2007 de Spitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebbyex Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 generic XOR .ink nimic modificat la el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 my ex: Peugeot Speedake 49c.......1996....9400km...fugea 60kmh limitat din transmisie inainte de tuning;) in primele poze e netunat dupa i-am luat toba si role Gianelli si se duce 80-85 tot limitat din transmisie....cred ca se ducea in 100 fara limitare:) PS: in ultima poza era deabia cand l-am luat si era la bunici:) Asfalt Uscat sau Fir Intins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 AJILITY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdx53 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Piaggio NRG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Am inceput si io` de vreo luna cu un Gilera Runner .... kit polinni 80 variator, role, toba Leo Vince .. fuge foarte bine, is foarte multumit .... inainte am avut derbi gpr 50r. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdx53 Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 Am revenit cu modificarile Ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Am revenit cu modificarile Ce parere aveti ? nu au nici o parere!!! aici e topic doar de poze, ai alte topicuri incare poti sa discuti acest subiect tot ce e off topic sesterge, dupa cum ati observat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 TKR RULES!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 pozee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) pozee Ce mah numa tu ? Editat Iunie 14, 2007 de crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_ALFA Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 In sf am reusit sa fac si eu ceva poze........dar inca nui complet mai am de pus pe el in fata la faruri 2 aripioare albe care inca is la vopsit si semnalizarile pe spate Atala Skeggia 49 cm3 0-100 km/h in 7 secunde (NU are ambreeaj sau set motor modificat....exact cum lo faqt masa din fabrica.....bin fara limitator ) Apropo sa nu patesc si aici cum patesc pe strada....toba ii din fabrica pe scuter nu am puso eu .....scrie pe cartea de identitate langa seria de pe sasiu ...motor... si seria de pe toba ) urmeaza cat de curand poze noi cu trupa din Baia Mare ! noroc fratilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooternos.net Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 NRG MC 2 /POLINI EVOLUTION/max speed 150/km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Aprilica mea!ma mandresc cu ea!!cu beta fratele meu ovidiu!!2 membri HSB!!(craiova) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 (editat) Am revenit si io` cu niste poze de la noi de la bloc .... io` am runneru .... .... cu umpic de wheelie de la unu ... niste "gogosi" prin peco .... si multe alte prostii pe care nu le putem filma .... apropo ... noi suntem cam 20 25 cu scutere si inca vreo 8 rs 50 si 125 Editat Iunie 17, 2007 de Bogdan16ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate