betarrt50 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Dupa cum foarte bine stiti, deja a devenit o moda sa faci un motor chooper in garaj (cel putin la americani) , dar enduro s-a incumetat cineva vreodata sa faca? Am cautat putin pe google si nu am gasit nimic relevat. Daca nu s-a facut pana acum nici una, care ar fi motivul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Dupa cum foarte bine stiti, deja a devenit o moda sa faci un motor chooper in garaj (cel putin la americani) , dar enduro s-a incumetat cineva vreodata sa faca? Am cautat putin pe google si nu am gasit nimic relevat. Daca nu s-a facut pana acum nici una, care ar fi motivul? Daca ai fi un mecanic priceput ai lua un motor de enduro si ai incepe sa-i montezi diverse subansamble mai performante. Dar cred ca vrei sa faci din nimic bici si sa si pocneasca. Cand o sa vad un Minsk choperit o sa-l las sa se duca inainte la plimbare si o iau in directie opusa. Nu de alta dar si asa greu imi fac timp de enduro, sa mai si stau sa vedem de ce s-a oprit in cine stie ce vagauna si cum il caram inapoi.... Este plina piata de motociclete pt enduro second ; pt ce sa te apuci sa faci tu una cand poti sa cauti cu grija si sa iei un model intretinut cum trebuie si de care sa te bucuri pe coclauri. Am prieteni care se bucura la oferte din astea de 1000-1500 de euro si in padure doar chin si probleme.La fel si cu cei cu DRZ400SM facut enduro si pe urma il bagam la hard enduro sa impingem cate trei insi la el sau asteptam sa gaseasca o cale mai ocolita. Este foarte posibil sa faci enduro cu un cros, sau cu o alta motocicleta de strada modificata; dar de ce sa te chinuiesti aiurea cand exista motociclete dedicate pt enduro. In final alegerea este a ta, banii tai,timpul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 da inca dinainte de 1989 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betarrt50 Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2010 Daca ai fi un mecanic priceput ai lua un motor de enduro si ai incepe sa-i montezi diverse subansamble mai performante.Dar cred ca vrei sa faci din nimic bici si sa si pocneasca. Cand o sa vad un Minsk choperit o sa-l las sa se duca inainte la plimbare si o iau in directie opusa. Nu de alta dar si asa greu imi fac timp de enduro, sa mai si stau sa vedem de ce s-a oprit in cine stie ce vagauna si cum il caram inapoi.... Este plina piata de motociclete pt enduro second ; pt ce sa te apuci sa faci tu una cand poti sa cauti cu grija si sa iei un model intretinut cum trebuie si de care sa te bucuri pe coclauri. Am prieteni care se bucura la oferte din astea de 1000-1500 de euro si in padure doar chin si probleme.La fel si cu cei cu DRZ400SM facut enduro si pe urma il bagam la hard enduro sa impingem cate trei insi la el sau asteptam sa gaseasca o cale mai ocolita. Este foarte posibil sa faci enduro cu un cros, sau cu o alta motocicleta de strada modificata; dar de ce sa te chinuiesti aiurea cand exista motociclete dedicate pt enduro. In final alegerea este a ta, banii tai,timpul tau. Pai dar de ce sari asa in sus? Nu am zis eu ca fac, eram interesat doar daca se poate, daca a facut cineva pana acum. Daca eram interesat sa fac eu ceream scheme si precizam ce vreau sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Enduro facut de la 0 nu am auzit. In schimb variante "comuniste" modificate radical pentru enduro mai sunt. Un MINSK radical modificat pentru enduro/cross parca a fost prezentat si in MOTO-LIFE acum vreo 3-4 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 asa este se pleaca de la ceva!mai am un prieten in bucuresti care a pus un motor de wartburg pe un bmw tot inainte de 1989! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Chiar Dan Nastase a avut un astfel de BMW despre care citisem la vremea aceea (prin anii '80) in revista Autoturism, la sectiunea "Moto"...ca apoi sa-l intilnesc in Bucuresti, pe Stefan Cel Mare, loc unde m-am cunoscut cu Dan. La timpurile de-atunci conceptul acela era unul avangardist, fiind foarte putine motociclete modificate astfel din lipsa materialelor competitive si a ingradirii sistemului de-atunci. Si ca sa fiu on topic, stiu aici in Gorj un amic ce si-a modificat un CZ de uzina facindu-l un hibrid de cross-enduro, destul de reusit pentru posibilitatile de atunci. Imi pare rau ca nu am poze ca sa exemplific. Ideea este ca se poate, nimic nu este imposibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate