ace20male Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Acum 10 minute in fata la bonsai s-a infipt o ninja B 89 BYE. Omu mergea incet printre masini si in fata la bonsai s-a infipt in ceva...nu stiu in ce. Parea ok, un gabor il ajuta sa ridice motoru. O sa pun later si poze. Care ati trecut pe acolo adaugati ceva detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Acum 10 minute in fata la bonsai s-a infipt o ninja B 89 BYE. Omu mergea incet printre masini si in fata la bonsai s-a infipt in ceva...nu stiu in ce. Parea ok, un gabor il ajuta sa ridice motoru. O sa pun later si poze. Care ati trecut pe acolo adaugati ceva detalii. poi ai poze si nu stii detalii ?! nu te-ai oprit si tu sa vaza ochiu' tau mai bine ? ori sa-l ajuti pe fratiorul la ananghie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarka Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 poi ai poze si nu stii detalii ?! nu te-ai oprit si tu sa vaza ochiu' tau mai bine ? ori sa-l ajuti pe fratiorul la ananghie ? Pai daca il ajuta...mai avea timp de poze ?.......Comunitate frate...nu gluma..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ace20male Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Pai daca il ajuta...mai avea timp de poze ?.......Comunitate frate...nu gluma..... De ce sariti ca tzatzele alea fara sa stiti despre ce e vorba? Am zis eu ca am fost acolo? M-a sunat un prieten si mi-a zis imediat ce s-a intimplat. A zis ca imi trimite pozele cind ajunge acasa si o sa le postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ace20male Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 the picz... again nu mai sariti cu presupuneri.... care mai aveti poze mai bagati....si sariti cu detalii, sa invatam totusi din greselile altora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 deci ce i s-a intamplat pana la urma ? bine ca e motoristu' !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Eu am trecut pe la 14:30 - 15 pe acolo, politistii faceau masuratori, motociclistul se pare ca a fost lovit usor in picior si a fost luat de salvare. Conservarul, sa faca spume nu alta; chemase un prieten si injura motociclisti; dar politistul care era chiar in intersectie la momentul accidentului l-a facut sa realizeze ca el a fost vinovat (a fortat galbenul..) s-a infipt in ceva...nu stiu in ce. S-a infipt intr-o Dacie veche, rosie; era parcata peste bulevard; avea usile amandoua pe stanga destul de sifonate (nu inteleg insa de ce erau ambele usi infundate; probabil motocicleta a lovit in unghi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 saracutu motor (cuvant urat) conservaru... no comment. vreo 10 accidente pe ziua de azi. la TM a plouat si nu am iesit cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 conservarul vinovat, politist care ii explica lucrul asta si tot el face spume conservar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 (editat) Circulam la un loc cu mii de jeguri! E asa greu de priceput? Editat Mai 31, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tarka Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 De ce sariti ca tzatzele alea fara sa stiti despre ce e vorba? Am zis eu ca am fost acolo? M-a sunat un prieten si mi-a zis imediat ce s-a intimplat. A zis ca imi trimite pozele cind ajunge acasa si o sa le postez. Corect.Nu am citit cu atentie.Retrag ce am spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Insanatosire rapida motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate