JUPITER_M Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 mai multe detali: http://bikerz.ro/forum/viewtopic.php?p=53#53 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Interesant... Sper sa aduca ceva imbunatatiri..si pretu` sa nu fie too big Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 5200 euro am inteles.. cred ca fara taxeele de rigoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 5200 euro am inteles.. cred ca fara taxeele de rigoare. da baieti asta are si tractiune pe roata fata ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 da baieti asta are si tractiune pe roata fata ..... Yamaha au fost primi care au pus sistemul 2-track pe o moto de serie 450wr 2-track care a participat si la paris-dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 mai multe detali: http://bikerz.ro/forum/viewtopic.php?p=53#53 offtopic: Jupiter, daca vrei sa discuti pe un anumit subiect aici, atunci fa-o aici, nu ne mai trimite in alta parte. Iar daca vrei neaparat sa ne trimiti pe forumul tau, vorbeste cu un admin sa-ti puna banner sus, e mai eficient. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 schummy are dreptate - in poza e o motocicleta cu tractiune si pe fata. Mi se pare f mica greutatea pentru o motocicleta cu cardan. Nu prea vad din ce au taiat ca sa o scoata doar cu approx 10 kg KG mai grea ca un WR cu toba akrapovici. Aici vorbesc de o varianta fara tractiune pe fata. Stim de la WR 2trac ca doar tractiunea fata creste greutatea motorului cu 7 kg. Sunt curios ce motor au pus pe ea. Pretul sigur e vrajeala. nu poate fi asa ieftina. Una peste alta ... pare ceva f exotic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Acest TT610R a aparut pe un site din Germania ca o gluma de 1 aprilie. Link la pagina respectiva. Sper ca gresesc ca pare tare motocicleta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 - 64PS bei 5400u/min - 117KG Trockengewicht Oho mamadracului...pentru cine e facuta sau vor fi facuta bikeul acesta? 40PS e mult pt. hardenduro...cred ca pt. supermoto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 - 64PS bei 5400u/min - 117KG Trockengewicht Oho mamadracului...pentru cine e facuta sau vor fi facuta bikeul acesta? 40PS e mult pt. hardenduro...cred ca pt. supermoto. intradevar este o bijuterie inginereasca doar oare isi merita banii?...tractiunea fata aici la noi cu ce neajuta?sau poate ne incurca ...si fiti sigur baieti k pretul ce va fii nu e pt noi ....cred k un wr 450f isi face treaba destul de bine ....si aici la noi in tara nu cred k am avea nevoie de ceva mai mult ...numai o parere simpla ....va salut pe toti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Poza este un montaj in Photoshop. O roata spate de BMW GS, un cadru + fatza de WR (sau asa ceva, nu cunosc modelele de Yamaha foarte bine). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate