Tigo Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 in ploiesti, mergeam pe marasesti spre ceoceanu si la intersectia cu str tatra imi iese din dreapta o masina care nu a facut STOP. am incercat sa franez dar nu am putut evita impactu cu masina...se pare ca lipsa d experienta si-a spus cuvantul. nu aveam decat casca la mine...fisura d rotula...acu ma recuperez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Bine ca a fost doar atat. Vinovatul ce a avut de spus ? Motorul e avariat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 bine ca esti ok....am auzit de accidentul tau de la cristi....poate ne vd prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 oh.. imi pare rau sa aud de accidente pe strada pe care stau .. pe Marasesti nu cred ca au fost accidente moto pana acuma, in Ploiesti. Bine ca ai scapat numai cu atat, sper ca realizezi ca daca aveai si alte protectii in afara de casca ... poate nu aveai chiar nici atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Bine ca e doar atat! Recuperare rapida si fara sechele! Bafta si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigo Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 Bine ca a fost doar atat. Vinovatul ce a avut de spus ? Motorul e avariat ? vinovatA a vrut sa ma scoata vinovat...ca e motor prea puternic pt varsta mea (sub 18 ani), ori fara carnet, ori cu numar d inmatriculare fals...oricum sa ma scoata vinovat...si nu vrea sa-mi dea asigurarea motorul e putin zgariat dar cardul nitel stramb in spate... dar pot sa merg cu el si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 (editat) nu o lasa sa scape....du-te la politzie shi da declaratzie, eventual cere-i daune pt ca accidentu' s-a lasat cu vatamare corporala.... daca nu vrea sa plateasca daune tu o potzi da in judecata shi ai toate shansele sa cashtigi. sper ca i-ai luat nr de inamtriculare daca nu au trecut mai mult de 48 de ore de la accident du-te la pol rutiera shi da o declaratzie...nu te costa nimic Editat Mai 31, 2006 de rat_jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tigo Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 nu o lasa sa scape....du-te la politzie shi da declaratzie, eventual cere-i daune pt ca accidentu' s-a lasat cu vatamare corporala.... daca nu vrea sa plateasca daune tu o potzi da in judecata shi ai toate shansele sa cashtigi. sper ca i-ai luat nr de inamtriculare daca nu au trecut mai mult de 48 de ore de la accident du-te la pol rutiera shi da o declaratzie...nu te costa nimic accidentul s-a petrecut in data de 1 mai...dar dosaru deja a fost trimis tribunal. dar totusi mi se pare ciudat ca nu vrea sa-mi dea asigurarea, nu o costa nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 accidentul s-a petrecut in data de 1 mai...dar dosaru deja a fost trimis tribunal. dar totusi mi se pare ciudat ca nu vrea sa-mi dea asigurarea, nu o costa nimik Dar e obligata prin lege. Si nu ea iti da asigurarea ci politistul care intocmeste procesul verbal. El ii ia asigurarea, si iti inmaneaza o copie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Dar e obligata prin lege. Si nu ea iti da asigurarea ci politistul care intocmeste procesul verbal. El ii ia asigurarea, si iti inmaneaza o copie. Problema e că deseori polițistul nu are fotocopiator Âşi te pune să umbli tu după celălalt ca să îți dea o copie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Nu e adevarat pe procesul verbal trebuie sa semneze ca e de acord ca asigurarea ei sa te despagubeasca...probabil o face din rautate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate