doggy Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 La sfarsitul lunii Iunie va avea loc intrunirea motociclistilor de la brasov si as dori sa stiu daca vin motoristi cu motoare de 125 sau pe-aproape sa facem skimb d impresii plimbari, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 eu nu am motor de 125 dar as vrea sa obtin mai multe informatii despre locatie si cum se poate ajunge acolo pt ca brasov e urmatoarea intalnire la care ma duc si daca ma poti ajuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 eu nu am motor de 125 dar as vrea sa obtin mai multe informatii despre locatie si cum se poate ajunge acolo pt ca brasov e urmatoarea intalnire la care ma duc si daca ma poti ajuta... DACA VA AVEA LOC...Intrunirea de la brasov va fi ca de obicei la "camping darste"...adica pe DN1 KM 160 iesirea din brasov spre bucuresti! ...chiar langa CONTEMPO (reprezentanta BMW). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Din pacate nu va avea loc intrunirea de la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Pai, parca acum se organizeaza de Dan Dobrescu si Karmina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 exact ! Intrunirea este pe cale sa redevina de actualitate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 am auzit si eu ca presedintele Bull-Bikerilor a avut accident, imi pare rau pentru el si sper sa-si revina cat mai repede....in orice caz, daca cumva nu ar avea loc, mai sunt intruniri in perioada aceea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 INTRUNIREA SE TINE!!! asa ca cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 EU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvestru Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Vin si eu . doggy, uite id`u meu de mess : SilvestruBogdan . Vb acolo cel mai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 Pai sa intri pe mess mai silvestru ca altfel nu putem vorbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 vin si eu ... cu trusa de scule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 Bah cata vb serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 vin si eu bodho08 id de mess ca sa vb...eu oricum sunt aproape de brasov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 OKI !!! hai noroc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 io vin cu tranvaiu ca ma pus dreaq sa vand motoru:((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 rss vino pana in sinaia si mergi cu mine pana la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 rss Posted Yesterday, 11:38 PM io vin cu tranvaiu ca ma pus dreaq sa vand motoru:((((( De ce ai vandut motoru?Sper sa ne vdm la BV!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 nu pot sa vin.....(afaceri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raphael Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Pfff....veneam si eu dak aveam numerele de inmatriculare...au expirat alea rosii...)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 pacat...........o sa fie rupere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Hai bah...astia din bucale cu 125 ...care mergeti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate