Thomas Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Cam asta e traseul in mare. 380 km groso modo. Plecare duminica dimineata, intoarcere duminica pe dupa-amiaza. Se mananca bine in zona Siriu, la pensiunile agroturistice. De vazut: pe langa Vulcanii Noroiosi si Barajul Siriu, zonele sunt pitoresti, pt mine cel putin zona dintre Siriu si Valenii de Munte este "virgina" Drumul este rezonabil in mare parte (nu excelent nici de enduro). Eu unul am, chef de facut poze, un gratarel, etc. Care vrea, e bine-venit. Intalnirea duminica ora 09.00-09.15 la AGIP Colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Vreo 10 km inainte de vulcani e enduro pe fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Vreo 10 km inainte de vulcani e enduro pe fatza corect!si cu cate un sens de drum surpat;si cu puratei in "nijlocu' " drumului;iar pe valea buzaului se papa bine la Magura(vreo 30 km de la Buzau spre Brasov);urmatorii 70 km nici urma de carciuma/birt/benzinarie;peisajele cu barajul sunt superbe: deasemena si la vulcanii noroiosi: drum bun si distractie placuta! ps:la Magura comandati carnati de Plescoi;sunt suuuper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Ah!!! Ce-as mai veni! Poate reusesc, hmmm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Cred ca apar si eu pe acolo, ca azi ma duc sa iau moto de la service. Ne auzim la un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Am o intrebare: cum e drumul de la soseaua principala la vulcani (ultimii km)? eu am fost acu cca 2 ani cu masina si era partial asfaltat si parea ca lucreaza ca el. Daca nu e asfaltat 100% nu am cum sa vin ca am cauciucuri de asfalt si din cate tin minte era un drum de grohotis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 zona adiacenta vulcanilor e neasfaltata. si din cauza ca trec aia de la schela de foraj cu camioane grele pe acolo e destul de distrus drumul. eu am trecut cu o moto naked si cu cauciucuri de strada dar mers domol. kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 Acum am vazut ca peste tot anunta astia ploi in wk. Eu unul o sa ma hotarasc final sambata pe dupa-amiaza si o sa dau de veste aici. Nu de alta, dar 400 km in ploaie fara sa vad nimic ma cam intristeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
de_Monika18 Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Luati si pasageri ? P.S.: been there (Plaiu Foii, lacul Pecineaga, culoarul Rucar-Bran de 1 Mai), done that... (ceva enduro ) Monika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Luati si pasageri ? P.S.: been there (Plaiu Foii, lacul Pecineaga, culoarul Rucar-Bran de 1 Mai), done that... (ceva enduro ) Monika pai se discuta de vulcanii noroiosi parca... eu as merge, dar depinde de vreme. vorbesti tu cu godfather sa fie soare?? ps chopper, nu enduro ca in pozele tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Accuweather e, deocamdata, clement: Bucuresti Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 Luati si pasageri ? P.S.: been there (Plaiu Foii, lacul Pecineaga, culoarul Rucar-Bran de 1 Mai), done that... (ceva enduro ) Monika Vb cu @bilutza, poate te ia. Cat despre traseu, doua precizari: lacul de care vorbesti este PETRIMANU si este situat la izvoarele Dambovitei ; traseul de acum merge la izvoarele Buzaului Cat despre vreme... se zice ca e dupa sufletului omului. Asa ca vdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 (editat) M-as cam baga si eu cu doamna mea Mi-e cam sila doar de partea cu enduro de la vulcani ca am mai avut o experienta pe la Muntele Rosu si nu a fost fain Editat Iunie 3, 2006 de Radeon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 neata:) daca vremea este ok m as baga si eu Tot n am inteles insa, merg si "vitezanele" , cum e drumul etc nu mi prea place sa bag un motor ca "XX" ul pe ...grohotis. Mulutmesc de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Care vrea, e bine-venit. Intalnirea duminica ora 09.00-09.15 la AGIP Colentina Unde e Agipul de la Colentina mai exact? Dupa Mac spre iesire, inainte de podul din spre Europa sau unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 mai spre oras. la intersectia cu strada ce duce la Stefanesti si cu soseaua fundeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 deci ? cum ramane? thomas..te ai decis? restul .? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 3, 2006 Autor Share Postat Iunie 3, 2006 Noi ne-am decis (nevasta-mea si cu mine) avem bagajul facut, daca e vreme buna dimineata, plecam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Din pacate la mine negocierile interne n-au avut un rezultat satisfacator. Iar meteo prezice ceva (putin ploaie). Cred ca o las pe saptamana viitoare. Distractie placuta celor care merg azi si asteptam poze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 Din pacate o problema de sanatate a nevestii a aparut pe neasteptate. First things first, asa ca pas si noi Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 (editat) Am fost si eu la vulcanii noroiosi (alta data) si explicatie ce am primit de la un localnic: "mergi inainte cat tine drumul si cand se termina faci dreapta " evident se refera la asfalt dar a fost tare faza, chiar se termina drumul, brusc treci pe da la asfalt la drum de tzara. Trebuie facut o poza acolo Editat Iunie 4, 2006 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Din pacate o problema de sanatate a nevestii a aparut pe neasteptate. First things first, asa ca pas si noi Bafta iar eu am facut ochi acum well, sanatate soatei si ..pe alta data thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Organizare ireprosabila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 4, 2006 Autor Share Postat Iunie 4, 2006 Organizare ireprosabila! Si crezi ca te oftici mai rau decat noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate