codrut_01 Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 salutare , va rog si eu mult de tot sa ma ajutati cu o carte tehnica pentru scuterul chinezesc msk ecobike panter 50 , multumeesc anticipat Mesaj completat up!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Salut, nu prea iti trebuie carte tehnica....toate scuterele chinezesti sunt cam la fel, doar difera putin plasticele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2010 am observat ca motoarele scuterelor chinezesti sunt la fel , dar am nevoie dce carte tehnica , pentru ca nu stiu sa mai montez axa aceea cu came , si in carte trebuie sa scrie asa ceva, salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 era un topic de help candva si era pinned... l-am gasit aici. spor la cautat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 ok , va multumesc ff mult, salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 eu as zice sa stai naiba linistit.si cu zece manuale in fata tot nu reusesti sa-l faci la loc trebuie schimbate garniturile,asezate toate la loc la milimetru...fara un mecanic nu faci nimic,trebuie scule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2010 eu incerc , pentru ca incercarea moarte n are . daca nu imi iese ,fier vechi;). manuale am gasit si am inteles ce si cum. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 ia niste degripant sa dai cu el pe la suruburi, eu am rupt odata un prezon in carter...gata, nu mai zic nimic,dar astept sa vad ce ai facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2010 (editat) am curatat ff bn cu degripant , si acum inca astept noul set , sa vad ce o sa fac , problema va fi cu reglarea axului cu came , ar o sssa o scot la capar. salutare si multumesc de ajutor;) Editat Ianuarie 31, 2010 de codrut_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3bunu Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 am curatat ff bn cu degripant , si acum inca astept noul set , sa vad ce o sa fac , problema va fi cu reglarea axului cu came , ar o sssa o scot la capar. salutare si multumesc de ajutor;) Ce anume nu reusesti exact?Pt ca axul cu came intra decat intr-aun singur sens ..il pui pe chiulasa.iar apoi pui rampa de culbutori deasupra pt ca ea are lacasele unde intra rulmentii ...dupa ce ai montat tot reglezi supapele..ee ff simplu ..nu e nimic milimetric cum pun unii doar la reglajul supapelor sa fii atent ..daca nu iti iese ceva intreba-ma . Mesaj completat Ce anume nu reusesti exact?Pt ca axul cu came intra decat intr-aun singur sens ..il pui pe chiulasa.iar apoi pui rampa de culbutori deasupra pt ca ea are lacasele unde intra rulmentii ...dupa ce ai montat tot reglezi supapele..ee ff simplu ..nu e nimic milimetric cum pun unii doar la reglajul supapelor sa fii atent ..daca nu iti iese ceva intreba-ma . Dar parca scuterul asta al asta se numea "Leader" iar acum se numeste eko bike:)?wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 si cu lantul ce face? si-l pune-n jurul gatului sa impresioneze gagicile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Februarie 10, 2010 Autor Share Postat Februarie 10, 2010 ma scuzati ca nu am intrat pe forum in ultima vreme dar am avut cva probleme cu netul, in fine motorul l am curatat foarte bine , si inca astept un set pe care l am comandat , dar o singura intrebare mai am , rodajul mai are vre un rost sa il fac? pentru ca am vazut ca nu mai are evacuarea si admisia ca motoarele sin 2 timpi si nu mai are in ce sa se agate segmentii , deci nu se pot rupe. unii mi au zis ca daca nu ii fac rodajul nu va merge corespunzator , altii zic , ca daca nu ii fac rodajul nu are nimic. app, la axul cu came nu stiam sa pun acel lantic pe el , dar acum am inteles cu ajutorul unei carti tehnice , multumesc Mesaj completat aaa, si scuterul este baotian bt49qt-7 , eco bike scria pe carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 la motoarele 2t segmentii nu agata nimic daca sunt pusi corect. rodajul se face si la 2t si 4t ca sa se aseze segmentii frumos pe cilindru. se incalzeste motorul usor,apoi se accelereaza treptat,sa-si dea drumul motorul. nu te urci pe el rece si tragi total de manson ca nu se unge bine motorul,pistonul se dilata brusc,zgarie cilindrul. si oprirea se face tot treptat,adica reduci viteza apoi opresti motorul.(la cele racite cu aer) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Februarie 15, 2010 Autor Share Postat Februarie 15, 2010 ok , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate