"Fanes" Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Este vorba despre cauciucuri Heidenau ! Le-a folosit cineva vreodata? ca sa imi spuna si mie cum sunt... va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natzy_6 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Isi fac bine treaba cauciucurile Heidenau. Si raportul calitate pret e foarte bun. . Eu am avut Heidenau si am fost foarte multumit de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Toti cei care le-au folosit au cuvinte de lauda despre ele. Eu abia le-am cumparat si urmeaza anul asta sa le testez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Intravar la pret sunt foarte convenabile. Eu am avut pt. offroad si nu am fost multumit de consistenta cauciuului. Dupa un sezon a inceput sa sara cate un crampon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x86 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Eu am K76. Nu le-am montat inca sa-mi fac o idee, dar din auzite par sa fie ok. A fost 400RON setul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate