OvidiuMatiu Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 RedBull ROmaniacs Sibiu 2010 - Day 2 http://www.matiu.ro/main.php?g2_itemId=34026 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Deocamdata stam bine la toate clasele (mai putin trial), rezultate oficiale: http://www.redbullromaniacs.com/results/results-2010/day-1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 iara ploaie.... ce cosmar.... bafta Lucica si celorlalti bajeti, tineti ritmul si sa speram ca terminati cu bine, va tin pumnii!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) pai e absurd ca nu s-au gandit sa mute tank pointul mai aproape ...Pune-te in locul lui Jade ... a venit tocmai din Africa de Sud sa se dea la Romaniacs si ramane fara benzina in prima zi pentru ca tank pointul era prea departe!! Pai asta vroiam si eu sa spun , absurd pt ca trebuie sa se roage si sa strige acolo pt benzina, de parca nu si-ar fi platit taxa de inscriere Pacat... Pana una alta am pus si eu pozele, urmeaza sa fac si filmuletele, dar azi nu am fost in nici o zona mai spectaculoasa, pana la voineasa nu aveam chef sa mai merg ca iara pierdeam toata ziua pe munte... Poze Red Bull Romaniacs 2010 / Day 2 Editat Iunie 28, 2010 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Pai asta vroiam si eu sa spun , absurd pt ca trebuie sa se roage si sa strige acolo pt benzina, de parca nu si-ar fi platit taxa de inscriere Pacat... am inteles acu ce zici Luci a ajuns al doilea in finish dupa #303 cu care s-a lovit pe o urcare; Luci a cazut intr-o rapa si DL Martin Lindtner si-a vazut de drum. Probabil isi dorea prea mult victoria Pe Luci l-a scos Janos Gergely - # 339 - super fair play! Luci a depus cerere la secretariat sa i se dea lui Janos timpul pe care l-a pierdut (se vede simplu pe GPS). Razvan (Braccio) a ajuns si el printre primii!!! Azi la hobby au scos zonele dificile si a fost alergatura. Bravo lor si sa vedem ce fac si ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Letti azi pe locul 1, a recuperat foarte foarte mult! Birch pe 2 si pe 3 Jade Gutzeit. Pictoru merge bine, la fel si Paulache... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Graham Jarvis trebuie neapărat să-și schimbe motorul (sponsorul), mai țineți minte anul trecut a abandonat (dintro poziție de podium) din cauza ... bateriei. Acum a pierdut imensul câștig obținut ieri din cauza: "Unlucky Graham Jarvis Sherco had some prolems with his fuel-pump so he lost a few positions." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Si Tara a abandonat la prolog tot din cauza bateriei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 RedBull ROmaniacs Sibiu 2010 - Day 2 http://www.matiu.ro/main.php?g2_itemId=34026 Fotografii foarte inspirate. Surprind foarte bine dramatismul competitiei, iar lumina este superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Stie cineva ce face Mani?M-am uitat pe tracking,se pare ca e inca in Petrosani?(???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Filmul zilei #2 , cam boring fata de alte zile, traseul (locul unde am stat, Startul in Raul Vadului) fiind mai usor nu am prins nimic spectaculos Nici o urcare mai grea sau vreo coborarea prea abrupta. PS. Sa nu uit sa-i zic mersi lui Adi pt ca ma ajuta cu filmarea, nu as putea sa fac si poze si film.. sau cel putin nu sa am aceeiasi rideri si in poze si in film Red bull Romaniacs 2010 - Day 2 (Part 1) HD VIDEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 multumim Ovidiu - faci o traba extrordinara cu filmele si pozele tale; asa suntem si noi mai aproape de actiune csocso - merge dubios trackingul. nu-ti bate capul! LUCI e primul rider de la hobby care trece prin service point!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 csocso - merge dubios trackingul. nu-ti bate capul M-am lamurit si eu pana la urma...merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Lucian si Razvan (Braccio) au intrat in acelasi timp in finish, pe la 14.00 Janos a venit dupa ei la 20 min Daca nu apar probleme tehnice Luci o sa castige maine hobby single. Sa-i tinem pumiii! baietii ziceau ca traseul de azi e foarte greu si vor fi multi care nu termina. sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuMatiu Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 RedBull ROmaniacs Sibiu 2010 - Day 3 http://www.matiu.ro/main.php?g2_itemId=34068 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Lucian si Razvan (Braccio) au intrat in acelasi timp in finish, pe la 14.00 Janos a venit dupa ei la 20 min Daca nu apar probleme tehnice Luci o sa castige maine hobby single. Sa-i tinem pumiii! baietii ziceau ca traseul de azi e foarte greu si vor fi multi care nu termina. sa vedem si braccio e in carti !!!!!!ii tine m pumni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 RedBull ROmaniacs Sibiu 2010 - Day 3http://www.matiu.ro/main.php?g2_itemId=34068 Foarte bune pozele OvidiuMantiu! Excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Foarte bune pozele OvidiuMantiu! Excelent! Intru totul de acord. De altfel am spus-o si ieri. Fotografii foarte inspirate, compozitii foarte bune, care surprind esenta momentului. Toata stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Azi am fost pe pe traseu undeva dupa satul Jina, peisajul de nota 20 .. soft enduro a fost si azi in zona aia cel putin Superba zona, pt orice, la pas pe drum, cu MTB'u sau cu Motoru. Poze Red Bull Romaniacs 2010 / Day 3 Acum lucrez la filmare, pe Adi l-am lasat in Tilisca la "Congo River", el a zis ca nu vrea sa vina la peisaje, sta unde e mai multa "actiune" .. eu zic ca a fost mai misto la peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Ziua 3 de munte la Red Bull Romaniacs! Lucian inca merge bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 wow - Michel a terminat ieri pe 2!!! http://www.redbullromaniacs.com/results/results-2010/day-2/ si azi se pare ca a iesit primul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 wow - Michel a terminat ieri pe 2!!! http://www.redbullromaniacs.com/results/results-2010/day-2/ si azi se pare ca a iesit primul!!!! Azi a avut multe ghinioane Michel, a pierdut 5 minute la Cambodia din cauza unui rider care era in fata lui si era impotmolit si a ajuns printre ultimii la expert, diferenta de 1 ora jumate, 2 intre el si primu. Furtunele de la radiator erau sparte si baga din 5 in 5 minute apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Primul film al zilei 3, langa "Congo River" ... o urcare grea (anul trecut) transformata intr-o coborare alunecoasa in 2010. Red Bull Romaniacs 2010 - Day 3 (Part 1) HD VIDEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) H A I L U C I C A!!!!!!!!!!!! Mesaj completat HAI CU TOTII!!!! ba, astia(LUCI SI BIKERU') au facut echipa ca prea merg unu dupa altu Editat Iunie 30, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate