ionut73 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ba, astia(LUCI SI BIKERU') au facut echipa ca prea merg unu dupa altu ieri au mers impreuna o buna bucata. Si azi o sa mearga la fel sa se ajute. din pacate Michel are probleme The last rider still in stuck in the canyon is Michel Dumoulin from Belgium. He first has to fix his chain - then he will start his attempt to exit the canyon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Păi acum cu introducerea clasei hobby/expert single chiar nu mai înțeleg rostul clasei hobby/expert team. Adicătelea te înscrii la hobby/expert single, mergi oricum în echipă dar nu mai ai dezavantajele hobby/expert team: -fiecare coechipier trebuie să termine întrun minut distanță; -în caz de probleme tehnice/medicale a unui coechipier echipa e penalizată în totalitate; așa măcar unul din echipă are șanse să termine; -etc. Concluzie: hobby/expert team = obsolete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Păi acum cu introducerea clasei hobby/expert single chiar nu mai înțeleg rostul clasei hobby/expert team. Pai asta a fost si feedback-ul riderilor - s-au inscris mult mai multi la single decat la teams Mesaj completat ____________________________ A castigat BIRCH!!!! Bravo lui! Merita si el ca prea a fost pe-aproape anii trecuti Imi pare rau de Jarvis - in fiecare zi in care i-a mers motoreta i-a batut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) Păcat de Graham Jarvis, a fost clar mai bun decât Chris Birch dar l-a trădat materialul tehnic. Editat Iunie 30, 2010 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Felicitari Lucian!!! Sunt mandru ca te cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 la 2:25 Luci trece full gaz!!!! la 3:18 Patrick manca dintr-un rider intarziat la sfarsit in spatele lui Chris se vad cei doi "grei" de la haita deva - Zamfi si Grizly Mesaj completat __________________________________ Hobby-Rider Lucian Neaga arrives at the finish (30/06/2010 13:38:16 , GMT+3 | präserl/enduroguru) The Romanian Freestyle-Snowboarder attended his very first Offroad motorcycle race - and won the Hobby-Single Class right away with more than one hour margin on his competitors! Looks as if Lucian will come back next year to go for a try at Experts... YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Bine LUCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 FELICITARI LUCI ! Se pare ca este singurul roman pe podium anul asta si chiar pe locul 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Bravo lucian.n, felicitări! Deși nivelul lui e cam de expert, nu hobby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Deși nivelul lui e cam de expert, nu hobby asta cu nivelul e o chestie foarte subiectiva. Am vorbit in fiecare zi cu el si in afara de ziua a 2-a in fiecare zi a fost foarte foarte greu; a tras de el la maxim. S-a pregatit bine inainte, si-a pregatit motorul care i-a mers perfect (respect pentru baietii de la TopCross Ciolpani), a avut asistenta buna (respect pentru baietii de la EnduroStore) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuMatiu Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 RedBull ROmaniacs Sibiu 2010 - Day 4 http://www.matiu.ro/main.php?g2_itemId=34124 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) din partea grupului de enduro " SLOW WORMS" FELICITARI !!!!! PENTRU CEL MAI DUR ENDURIST DIN PITESTI.....SI IN VIITORUL APROPIAT DIN TARA!!! LUUCIAAAN NEEEEAGAAAAA!!!!!... bautura ..felicitari si dansuri..la apropiata nunta dintre Adrian si Lucianaaa !!!! Editat Iunie 30, 2010 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuMatiu Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 @ xt600 si ionut73, va multumesc pentru feedback. Pe langa pozele din cele 4 zile de concurs ( http://www.matiu.ro/main.php?g2_itemId=33942 ), o sa revin cu un slide multimedia de la eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Hop si eu cu pozele, am fost cu Ovidiu Matiu si cu Adi Dragan care ne-a ajutat cu filmarea, sper ca in vreo ora sa pot posta un short video preview, cum am facut si in ziua 1, cand nu am timp de prelucrarea intregii inregistrari incerc sa fac unu pe scurt, si cand timpul imi permite sa prelucrez toata filmarea... deocamdata am pus doar pozele pe net. Poze Red Bull Romaniacs 2010 / Day 4 Felicitari lui Lucian !!! Si sa nu uitam si de Paul Fratila si Paul Harpa aka Pictoru care au ramas sa se lupte pe jgheabul ala criminal, cred ca doar vreo 15 rideri au trecut , maxim 15 pe jgheabul ala, restul s-au intors pe alta parte. (daca au mai fost si alti romani acolo imi cer scuze, doar pe ei doi i-am recunoscut, si pe Mani care a trecut inaintea lor) Pacat ca a plouat atat de tare, sigur era spectaculos si daca nu ploua ... atat de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin ilie Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Felicitari Luci si respect de la Targoviste!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 bravo luciane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Felicitări LUCIAN !!! Mă bucur pentru Chris... Merită această victorie... FELICITĂRI pentru toți care au reuÂşit să termine în aceste condiții RESPECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 bravo luci..deci se poate ..la anul te vedem la experti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuMatiu Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 RedBull ROmaniacs Sibiu 2010 - slide multimedia (cu sunet) http://www.matiu.ro/index.php?id=33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Cateva momente din filmarile facute ieri, Adi, cu camera de filmat a ramas undeva in partea de jos a canionului iar cand l-am chemat in locul unde trageam noi de motoarele profilor si expertilor.. nu a mai gasit drumu pe jgheabul ala criminal am doar cateva filmari scurte cu helmet cam-ul, dar suficient sa se intelega cam ce a fost acolo.. in rest ffff multe minute de filmare pe coborararea aia dificila unde majoritatea veneau pe langa motor, preview-ul are doar 4 minute .. cand o sa am timp le pun si restu, dar mai am de facut si de la prolog.. si de la Ziua 1... plus ca mai am si treaba, de o saptamana nu am mai lucrat nimic ... gata cu distractia. Red Bull Romaniacs 2010 / Day 4 Preview Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 cu riscul de a ma repeta - multumiri celor 2 Ovidiu care ne-au tinut in fiecare zi aproape de atmosfera concursului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Al doilea film facut in Ziua 3 ... Red Bull Romaniacs 2010 - Day 3 (Part 2) HD VIDEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Echipa de asistenta isi asteapta riderul la finish cu un platou traditional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 RedBull ROmaniacs Sibiu 2010 - slide multimedia (cu sunet) http://www.matiu.ro/index.php?id=33 Da! Frumos. Ai acoperit foarte bine evenimentul, iar prezentarea este excelenta. Mult succes in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) In primul rand doresc sa multumesc echipei de asistenta MOTOLAND in frunte cu Romeo Duicu! Nota 10, din toate punctele de vedere! Pentru mine a fost un concurs foarte greu...nu are legatura cu traseele de hobby pe care mi le imaginam. In astea cinci zile am trecut prin situatii destul de grele, dar ma bucur ca am ajuns la finish, locul 7 la general, loc pentru care am folosit si ultima picatura de energie care o mai aveam. Felicitari Lucian iar anul viitor pe podium la experti! Editat Iulie 2, 2010 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate