Dogg Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Duminica 04.06 la ora 7:00 PM ne vom strange mai multi prieteni pentru a-i aprinde o lumanare si a-i aseza troita in memoria celui ce a fost ptr. noi Danut. Cine mai vrea sa participe este binevenit, vom ambala motoarele 30 de secunde max un minut pentru Dan, asa cum a facut si el ptr. altii, si pentru cei ce au murit in astfel de accidente din cauza nepasarii celorlalti participanti la trafic. Speram sa-i putem aseza troita cuvenita maine undeva pe trotuarul lateral. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 data e Duminica 4 iunie 2006 (adica 4.06) , sau Duminica 4 mai 2008 (4.05) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 data e Duminica 4 iunie 2006 (adica 4.06) , sau Duminica 4 mai 2008 (4.05) ? Duminica 4 iunie 2006, ora 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HASHIRU Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Sa tinut intalnirea pt comemorarea luiDAN?!Eu nu am putut veni din cauza vremii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ska Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Sa tinut intalnirea pt comemorarea luiDAN?!Eu nu am putut veni din cauza vremii. S-a tinut.....chiar daca au fost prezente doar 3 motoare si cateva masini cu rude,prieteni,cunoscuti sau simplii motociclisti care au tinut sa fie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 S-a tinut.....chiar daca au fost prezente doar 3 motoare si cateva masini cu rude,prieteni,cunoscuti sau simplii motociclisti care au tinut sa fie acolo. Cam putini, dar totusi anuntul a fost facut cu o zi inainte, poate s-ar fi strans mai multi altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Cam putini, dar totusi anuntul a fost facut cu o zi inainte, poate s-ar fi strans mai multi altfel. Cred ca persoanele care trebuiau sa fie acolo au fost asa cum si Dan a fost langa noi si va fi si de acum incolo. Andrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Cred ca persoanele care trebuiau sa fie acolo au fost asa cum si Dan a fost langa noi si va fi si de acum incolo. Andrei. Am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catami Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Astazi se implinesc 2 ani de cand prietenul nostru Dan si-a pierdut viata in urma unui tragic accident. Rog pe cei care vor trece astazi prin dreptul "Casei Poporului" sa-si tureze motoarele si eventual sa aprinda o lumanare pentru cel ce a fost Dan Macarascu. Pe harta este marcat locul unde este amplasata troita ridicata in memoria lui Dan. Editat Mai 21, 2008 de catami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate