RaduI Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Identificat de cineva pe alt forum: PAVEL BURE , iar pe capacul dinauntru . "Pavel Bure, furnizor al casei imperiale" Din ce vad in poza acul pentru ora nu este cel original. M-ar interesa textul de pe cadran cu marca ceasului si mesajul de pe spate in interiorul carcasei. Poate reușesc sa identific ce model e si sa gasesc mai multe detalii despre el. » Post actualizat in 30 Nov 2014 17:10Ceas de buzunar Hebdomas 8 jours cca. 1910Capace argintLipsa geam, fisuri/lovituri pe cadran, balamaua de la capacul frontal rupta. Ace schimbate.FunctionalHebdomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 @ florinvlad : Acei ochelari la ce anume au fost folosite ? Intreb asta, ca am si eu o pereche . mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Habar nu am la ce au fost folositi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 La prima vedere acei ochelari mi-au lasat impresia a fi ochelari de sudor(vezi forma si lentila similare cu ochelarii de sudor din zilele noastre) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 X-Ray Googles https://www.orau.org/ptp/collection/Radiology/gogglesxray.htm Am clarificat-o si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Eu unul tot tind sa cred ca sunt ochelari de sudor,dar o sa ma mai documentez ,poate ai dreptate si sunt ochelari folositi la fluoroscopii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Daca erau de sudor (si folositi) se vedea pe ei, aveau mici arsuri si bucatele de metal infipte in sticla si in piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Oricum singurele variante plauzibile dupa mine ar fi ochelarii de sudor sau ochelari folositi in cabinet de radilogie la fluoroscopii. Interesant e de vazut care din cele doua variante corspunde cazului de fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Aparat de fotografiat Voigtländer Brillant 7.7Carcasa metalicaFilm rola 120 mmHusa pieleProd. anii '30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Colectie baionete : » Post actualizat in 02 Dec 2014 12:33Ceas de buzunar Omega : » Post actualizat in 02 Dec 2014 12:35Furculita nazista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Aparat foto GOMZ ORTAGOZAn fab.: anii '30Placi foto 9x12cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Cu un aparat asemanator cu cel Brillant ma jucam cand eram copil dar acum din pacate este pierdut . Acesta este un tranzistor Japonez , Standard TR 6 in stare de functionare la care mai ascult doar cand se mai intrerupe curentul in urma unui viscol sau alte deranjamente . » Post actualizat in 02 Dec 2014 16:36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Binoclu WW2Fara inscriptiiPresupun ca rusesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 numar vechi moto (gasit ingropat in pamant) si un numar de plastic comunist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 wow!nr. moto de fonta si fara cifre .astia de pe la case si le pun nebunii in fata sobei sa nu le cada jaratecul pe persan..ce uameni,sa strici tu bucatica de istorie ..sper ca n-are vo svastica si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Adrian...............Dan a aratat ce a gasit. Nu a insinuat in nici un fel ca "asa ar arata la origini". Hai sa lasam atacurile la "persoana" care nu-si au locul aici.....pentru altii. Nici eu si nici tu nu avem ceva de castigat sau de pierdut de pe urma unor aluzii pozitive (sau, mai ales, negative ) de pe urma unor astfel de postari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 sac ww 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Adrian...............Dan a aratat ce a gasit. Nu a insinuat in nici un fel ca "asa ar arata la origini". Hai sa lasam atacurile la "persoana" care nu-si au locul aici.....pentru altii. Nici eu si nici tu nu avem ceva de castigat sau de pierdut de pe urma unor aluzii pozitive (sau, mai ales, negative ) de pe urma unor astfel de postari. Ca deobicei te insinuezi dupa korkodush si cauti scapare dupa orice virgula,in loc sa te documentezi inainte de a face o postare pe un forum public si sa accepti cand gresesti.La fel ai lasat si la Dkw o informatie trunchiata si incompleta,dupa care ai dat-o cotita.. E atac la piesa,nu la persoana,ca daca bine imi aduc aminte Dan la recomandarea mea a intrat pe forum,pe vremea cand se cerea asa ceva.Nimic personal. A scris clar mai sus;"numar vechi moto (gasit ingropat in pamant)" si nu am facut nimic altceva decat sa atrag atentia potentialilor cumparatori/colectionari de numere vechi ca e vorba de o tigaie de jaratec de pus la gura sobei.Sincer sa fiu,mi-ar fi placut sa o cumperi tu si sa defilezi cu tigaia pe aripa c-un 49 BZ LOL desenat si sa te fi vazut atunci daca mai simteai nevoia sa fi avocatul cuiva. De la acel manual de Awo T scanat de mine si pus la vanzare de tine incercand sa obti un profit penibil de la membri din comunitatea din care face parte,nu mai am nimic personal cu tine de impartit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 dar nu era pus de vanzare, chiar nu te inteleg....o fi tigaie o fi o bucata de tabla, dar tot scoasa din pamant ramane,plus nu este de fonta, sunt chiar curios si eu cum arata asa ceva pusa la gura sobei, dar din pacate in loc sa lasi explicati mai detalielate ori poze , ironizezi si pari putin complexat si suparat, scuze daca parerea asta ai lasat o unora aici pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 (editat) dar nu era pus de vanzare, chiar nu te inteleg....o fi tigaie o fi o bucata de tabla, dar tot scoasa din pamant ramane,plus nu este de fonta, sunt chiar curios si eu cum arata asa ceva pusa la gura sobei, dar din pacate in loc sa lasi explicati mai detalielate ori poze , ironizezi si pari putin complexat si suparat, scuze daca parerea asta ai lasat o unora aici pe forum... ... sa intelegem ca piesa e chiar un nr. moto iar @for bike s a inselat? Editat Decembrie 11, 2014 de Ursu Gunoier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 dupa forma, marime, plus ca nu este din fonta, eu as zice ca e numar moto, dar poate isi da si alcineva cu parerea ce e piesea, chiar sunt curios ce e pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 este exact ce a spus 4bike o piesa ce se monteaza la usita unor cuptoare pentru a impiedica jaratecul sa cada am avut asa ceva mai demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Probabil ca e tavita atunci eu am sa incerc sa fac un numar din el dupa ce il curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Pozele cu piesele ww2 sunt facute in Romania ? sac ww 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Binoclu WW2 Fara inscriptii Presupun ca rusesc Sovietic 6x30, copiat dupa Karl Zeiss Jena si fabricat la mai multe uzine - probabil transfer de tehnologie germano-sovietica cu putin timp inainte de "Babarossa" Cauta atent inscriptii ca ar trebui sa fie la ocularul stang, Daca incriptiile au fost indepartate mecanic atunci binoclu e de captura, si mai interesant. Daca nu sunt urme de niciun fel am gasit acum pe net poze cu un sovietic 6x30 tot fara nicio urma de gravura. Cum se vede cu el? Țais? Editat Decembrie 12, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate