jenifer Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 salve, pe unde se fac chei de contact in bucuresti, vreun meserias bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 (editat) Sa nu exageram, mi se pare ca tine de service, totusi. Pe mine mai rau ma deranjeaza profilul incomplet... Oricum: la Auchan, fata in fata de linia caselor, e o pravalie micuta. E verificata de un prieten CBR-ist. Pret: 20 de lei, parca. Asta daca te referi la executat o copie dupa o alta cheie. Nu stiu daca fac si dupa contact, trebuie intrebat. Editat Februarie 3, 2010 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 la bricostore intersectia giulesti cu plevnei, in turn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 pe mosilor aproape de intersectia cu mosilor vechi la parterul unui bloc; are o reclama sub forma de cheie deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Pe Mosilor intre Eminescu si Obor, intr-o "scobitura" formata din blocuri e un nene, stiu eu ca nu prea are multe modele de chei de usi de casa (nu suficiente, mie nu a putut sa-mi faca la o usa 'italieneasca') dar citeam ca are scule de copiat chei cu cip and stuff. Tot pe Mosilor insa intre Republicii si Mosilor (mai aproape de strada Popa Petre) sunt cred doua magazinase. Cel cu intrare direct din strada si cu "Mottura" pe geam face si cipuri si multe alte feluri de chei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 o sa ma duc si eu la locatile mentionate de voi sa imi fac o copie dupa cheia de la un sidecase, cam 2 la fel si al treilea e cu alta cheie. sper sa o rezolv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Februarie 7, 2010 Autor Share Postat Februarie 7, 2010 multumesc mult , o sa incerc si pe mosilor, am fost la bricostore , nu are cheia in baza de date???cheia pe care o am esste fisurata , merge la contact dar nu reusesc sa desfac amaratul de rezervor....ii dau fro doua ciocane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 multumesc mult , o sa incerc si pe mosilor, am fost la bricostore , nu are cheia in baza de date???cheia pe care o am esste fisurata , merge la contact dar nu reusesc sa desfac amaratul de rezervor....ii dau fro doua ciocane.... str Grigore Mora nr 40 , langa piata Aviatorilor ( televiziunea romana ) in spatele cladirii e sticla de langa metrou ce are si birouri Vodafone , un meserias in iarba fiarelor face ORICE tip de cheie , de copiat nu mai vorbesc ........ succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate