csman Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 vreau sa pun pe minsk o toba de la o jawa 350 TS , ce parere aveti , cum o sa sune ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 o sa sune ca un minsk si o sa pierzi putere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 o sa sune ca un minsk si o sa pierzi putere.... pai o sa fie doar toba nu si cotul de toba... vechea toba ce are de vrei sa o schimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 pai o sa fie doar toba nu si cotul de toba... vechea toba ce are de vrei sa o schimbi? vreau sa o schimb ptr ca toba de minsk e din tabla si si-a luat de pe ea stratul de nichel , aia de jawa e din inox si arata mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 vreau sa o schimb ptr ca toba de minsk e din tabla si si-a luat de pe ea stratul de nichel , aia de jawa e din inox si arata mai bine Aia de jawa e tot din tabla , doar ca inca nu s-a luat CR/NI de pe ea O sa sune cam la fel si nu cred ca simti vre-o scadere de putere, go for it . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 vreau sa o schimb ptr ca toba de minsk e din tabla si si-a luat de pe ea stratul de nichel , aia de jawa e din inox si arata mai bine daca iti schimbi toba, vreau eu partea din interior (atenuatorul de zgomot) de la cea veche de minsk. Platesc. . A mea are ceva ciudat in interior, nu seamana deloc cu ce am vazut in manualul de minsk, si face un zgomot de te iau toti dracii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 o sa sune ca un minsk si o sa pierzi putere.... De ce crezi ca o sa pierda putere? Jawa avand 175cc pt fiecare toba si cum minskul are 125cc.Poate chiar va avea un plus de putere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 tocmai pt. ca jawa are 175 si minsku' 125 in plus nu prea sunt calculate tobele astea de fabrica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 tocmai pt. ca jawa are 175 si minsku' 125 in plus nu prea sunt calculate tobele astea de fabrica! Pai tocmai pentru ca nu sunt prea calculate, nu cred ca ai de unde sa pierzi putere Rusul face si el o palnie care sa duca gazele din fata in spatele motocicletei, neamtul sau japonezul calculeaza rezonante, unghiuri, reflectii, face acolo un cimpoi giugiuc care-si face treaba adica iti creste eficienta motorului. Totusi, in plus in nici un caz nu ai de unde, decat daca cea veche era infundata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 faci toba special pt. minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate