cj86har Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 nu e scump stai linistit.da le jos si apoi te duc la omu care face.ti le face in 5 ore.seara la 10 le ai in casa gata cromate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazydotme Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 le pregareste el? ... sau sa le fac io? ... smirgheluite , dat vopseaua jos ? daca zici ca nu e scump ... vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Tu tre sa le pregatesti.Daaaaar io zic in felul urmator.Acolo are si sablaj si ti le sableaza in primu rand .apoi le iei de acolo si le duci undeva si le lustruiesti.MAMA calitatii sta in lustruitul cu pasla.Apoi duci inapoi si le baga la cromare mata DAAAAR daca le-ai lustruit frumos iese o cromare avansat lucioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazydotme Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Buun asa facem , le dau jos , si cand am un pic de timp liber o sa te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Daca nu is prea indiscret imi poti spune te rog ce firma face aceasta cromare? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Nu cunosc numele firmei.E exact langa Banca transilvania de pe bulevardul muncii.Intrii pe langa banca in curte in curte o iei la dreapta mergi pana in capat gasesti o cioperca de sticla era candva o centrifuga sau ce dracu,o iei prin stanga centrifugii dai coltu cladirii si acolo e usa magica din spate unde intra munca de ciubuc.Au si sablare de pe o zi pe alta executie.....De calitate SI MAI ALES EFFFFTIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Salutare! pana la urma ati cromat careva ceva pe undeva?? am si eu nevoie mare de o cromare pt aripa spate, pt ca am fost "pupat" de o masina... Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Salutare! Stie cineva daca se cromeaza in Cluj pe undeva? Si daca da la ce pret? Editat Octombrie 13, 2008 de zo10000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 DA CHIAR IERI AM AFLAT DE O FIRMA IN CLUJ CARE CROMEAZA PRETURI NU STIU DAR AM UN NUMAR DE TEL 07236120 29 POTI INCERCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Mersi mult! Am sa incerc sa-i sun sa vad care-i miscarea pe la ei. Multu' si vreme buna cu asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu.mihu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Mai stiu eu o firma, se numeste METAC, pe strada DEVA, aproape de intersectia cu George Cosbuc... pe langa parcul central. Stiu ca fac nichelare, de cromare nu stiu exact. E in garaj la o casa (un garaj luuuuuung). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Mersi mult! Am sa incerc sa-i sun sa vad care-i miscarea pe la ei. Multu' si vreme buna cu asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slowmotion Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 ati gasit careva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profy_X Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 sant 2 locuri sunama si iti explic nici nu e scump. 0746762204 salut!imi poti da si mie o adresa ceva pt cromare pt ca as avea si eu de cromat ceva ornamente..daca se poate si te rog frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Bun gasit tuturor ! Daca stie cineva unde pot sa fac cromare sau nichelare in Cluj la citeva piese de pe un custom... Multumirile mele... Spring will come soon !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adamke Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Bun gasit tuturor ! Daca stie cineva unde pot sa fac cromare sau nichelare in Cluj la citeva piese de pe un custom... Multumirile mele... Spring will come soon !!! /index.php?...lite=%2Bcromare Search your feelings... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 /index.php?...&hl=cromare /index.php?...&hl=cromare /index.php?...&hl=cromare Nu mai are sens sa vorbim de SEARCH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj86har Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 /index.php?...&hl=cromare/index.php?...&hl=cromare /index.php?...&hl=cromare Nu mai are sens sa vorbim de SEARCH sunama si iti explic 0746762204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francisc Vasile Toth Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 Salut !Știe cineva unde se poate croma în Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate