ady_viteza Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Daca tot sunt asa de incantat de ea macar sa o vedeti si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Sa te bucuri la maxim de motocicleta si sa te plictisesti de kilometri pe ea mergand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Bafta maxima si la multi km fara incidente cu ea! Daca lucrurile merg cum trebuie, foarte curand va avea o colega de la Kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Adi, acum am vazut topicul S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult km...fara incidente Ne vedem la mare sa-ti dam berea aia promisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 superba.sa ai noroc de ea si cat mai multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 Multumesc frumos pentru urari Motocicleta am luat-o de aproape o luna dar sunt foarte incantat de ea si de aceea am tinut sa v-o arat si voua PS. Panteruta ne vedem sigur la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_frog Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 S-o stapanesti sanatos si sa va plimbati multi km impreuna .Am si eu una la fel si is tare multumit de ea .Is curios cum se aude cu toba aia sport pe care o ai ca al meu ii cu toba originala?? Numai bine si tie si motoretei tale . Uite o poza cu suzi meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 S-o stapanesti sanatos si sa va plimbati multi km impreuna .Am si eu una la fel si is tare multumit de ea .Is curios cum se aude cu toba aia sport pe care o ai ca al meu ii cu toba originala?? Numai bine si tie si motoretei tale . Uite o poza cu suzi meu Mersi pentru urare Toba se aude fantastic de tare.E toba Scorpion racing si sunt inebunit dupa sunetul ei Numai bine si tie si poate ne vedem pe la intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Multumesc frumos pentru urari Motocicleta am luat-o de aproape o luna dar sunt foarte incantat de ea si de aceea am tinut sa v-o arat si voua PS. Panteruta ne vedem sigur la mare CU mine nu vrei sa te vezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 CU mine nu vrei sa te vezi? Cum sa nu Dar noi cred ca o sa ne vedem mai repede la una din intruniri Mai vorbim pe mess.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 nenea! cat baga?merge si p-o roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate