serbancuhonda Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Va place motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Nu prea... Imi place mai mult pistolul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Mamaa...........da ce pistoane are! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 da cu bucsele cum sta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 am avut si eu una... da nu arata asa... verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 nu compresie in carter pe la simiringul ala? Adik il mai are sau e gaurit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 ba da numa' de prostii va tineti. nu mai inarmati ma femeile ca tin armele alea aiurea si s-or impusca in ... ps:daca are nevoie de ceva piese trimiteti-o la mine ca poate se gaseste ceva si pentru ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 daca se impusca in .... trebuie pus dop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 (editat) e clasica. imi plac airbagurile . vad ca au si ventile Editat Iunie 7, 2006 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 daca se impusca in .... trebuie pus dop Si chiar daca nu se impusca, tot ii trebuie... dop Maaaamaa, ce pistol are! O fi adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Vad ca tine pistolul indreptat catre admisie Sau o fi evacuarea?? Băăăă.. Stai că m-am prins: pistolul nu e pentru autoaparare, ci pentru a pedepsi pe cel care nu îi face alezajul ca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate