dkz Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Pe unde se face intalnirea de Miercuri, se pare ca nu prea e vreme de Arc, cel putin nu pe motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Pai avem de ales. Ori mergem la Fever ori la Too Fast. Daca aveti alte optiuni, spuneti. Eu sper totusi sa fie vreme frumoasa si sa facem deschiderea la Arc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 daca se merge in fever apar, pe la too fast nu mai dau cu prezenta....sint interese meschine la mijloc...nu ca la fever nu ar fi, da macar avem unde sa stam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 daca se merge in fever apar, pe la too fast nu mai dau cu prezenta....sint interese meschine la mijloc...nu ca la fever nu ar fi, da macar avem unde sa stam Tu comentezi la fiecare anunt.Cred ca din lipsa de ocupatie.Ceva interesant ai?Asteptam o propunere din partea ta.NEMULTUMITULE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Eu votez pentru arc...sunt curios cati ne-om strange pe ploaie ??? Dar pe viscol? ... cred ca azi o sa fiu nevoit sa ma intorc acasa pe lapovita...mijto rau Bine ca nu-mi ia mai mult de 10 min Oricum ma uda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Sunt curios cam cati motociclisti va strangeti de obicei la Arc? Se supara cineva daca vin cu masina si nu cu motocicleta(mai am de rezolvat inca ceva probleme la ea)??? Sper sa nu fiu tratat de tradator ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Sunt curios cam cati motociclisti va strangeti de obicei la Arc? Se supara cineva daca vin cu masina si nu cu motocicleta(mai am de rezolvat inca ceva probleme la ea)??? Sper sa nu fiu tratat de tradator ) Daca o aduci si pe gagica pe care o ai in avatar, te iertam de tradare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 aia e shemale, clar. nebunaticilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Sunt curios cam cati motociclisti va strangeti de obicei la Arc? Se supara cineva daca vin cu masina si nu cu motocicleta(mai am de rezolvat inca ceva probleme la ea)??? Sper sa nu fiu tratat de tradator ) Anul trcut am batut recordul.Am numarat cam 50 de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 OK! Pana la urma unde va intalniti? Si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Tu comentezi la fiecare anunt.Cred ca din lipsa de ocupatie.Ceva interesant ai?Asteptam o propunere din partea ta.NEMULTUMITULE! normal cacomentez....de aia se exista forumu asta, nu? , si normal ca nu o sa mai vin la too fast....du-te matale si stai cu inca 3 insi la discutii in picioare....nu-s vreun snob, nu am crescut in puf (nu puff ) dar nici sa ma duc sa stau intr-un magazin nu imi place.....dar te voi mai baga in seama cand o sa incetezi sa pacalesti lumea ca o sa iti iei motor.... sau ti-ai dat seama in sfarsit ca ti-ai gresit chemarea si ramai cu duba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 ia mai taci bai carcotasule. mie-mi place in picioare, am o scuza sa ma misc de colo colo. d-aia ti-a crescut burta ca stai numai pe bucile kurului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 ia mai taci bai carcotasule. mie-mi place in picioare, am o scuza sa ma misc de colo colo. d-aia ti-a crescut burta ca stai numai pe bucile kurului domnu marinar....navighezi de la subiect....eu mi-am spus parerea si tu sari cu furca la mine... kiar vrei sa incep sa ma iau de aspectul tau exterior care lasa xtrem de mult de dorit?? im the beauty and ure not even a beast....lol...mai bine hai sa gasim noi un bar sa ne luam ( si noi) comisioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 stiu ca sunt urat dar o am luuuuunga si groasa. si sa stii ca putem aranja chiar cu greta pentru un comision la jumatate fata de dobrescu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Nu stiu care din voi ati fost in barul "The Jack" din Calea Grivitei(MIB stie!!), dar mie mi s-a parut f. primitor mai ales pt. bikeri, iar pt. o zi de miercuri ar fi potrivit ca nu cred ca au clienti prea multi in cursul saptamanii.S-ar putea discuta si de reduceri. In fine, nu se compara cu Fever (fara carcoteli )dar puteti sa dati un ochi pe-acolo (in weekend)mai ales cei carora le place rock-ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 stiu ca sunt urat dar o am luuuuunga si groasa. si sa stii ca putem aranja chiar cu greta pentru un comision la jumatate fata de dobrescu! off topic...normal ca pare asa la 50 kg care le duci dupa tine si la circumferinta piciorului tau de spider.... .....on topic....astazi voi fi brelocu lu oresti...dau avansu la waka si diseara o sa il turbez cu intrebarile....sau poate vin acasa si ma uit la un rocco...nu stiu... see ya la ktm... ps: zaheiule, la anu noi strangem banii ptr actiunile caritabile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 .....on topic....astazi voi fi brelocu lu oresti...dau avansu la waka si diseara o sa il turbez cu intrebarile....sau poate vin acasa si ma uit la un rocco...nu stiu... see ya la ktm... ps: zaheiule, la anu noi strangem banii ptr actiunile caritabile.... Si pana la urma la ce te-ai hotarat si mai ales cand vine??Nu de alta ,dar se anunta "calduri" mari in tara de pana la -14C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 zx6 2003 0 km, vine pe 15....iar in casa e cald si calculatoru e primitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 pe dracu, isi ia oltcit sa-l prepare de raliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 CU MOTOR DE ZX6R???????...O sa zboare toate tablele de pe Oltcit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 zx6 2003 0 km, vine pe 15....iar in casa e cald si calculatoru e primitor AHA... am inteles ...pana pe 15 stai in casa la caldurica si te "dai" cu calculatorul. Pe DRACU iesi omule afara ca-ti creste tensiunea, inbatranesti prematur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 ramane la to fast to furios.. asta este.. la 7 e inca frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 La 7 cred ca e cam frig , dar la 19:00 probabil ca o sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Martie 3, 2004 Autor Share Postat Martie 3, 2004 Nu minti populatia, n-ai sha... ai uitat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 ehhh..asa e...miercurea viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate