katran Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 (editat) Am gasit un site german interesant ...... ce parere aveti ? VT600 are si un pret ....nu-mi dau seama daca e pretul motorului sau numai pretul modificarilor .... Sau Dragstarul .......... Editat Iunie 10, 2006 de katran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 pune si tu adresa site-ului... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Motorrad Burchardt http://www.motorrad-burchard.de/pages/umbauten_en.php4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Motorrad Burchardt http://www.motorrad-burchard.de/pages/umbauten_en.php4 Am ochit site-ul si cred ca pretul de la vt sau xvs e pretul de vanzare a motorului dupa tunare ca sunt scumpe ca drecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 Adica ...... Dragstarul ala de fapt costa pretul "stock " plus suma aia din poza ? Adica ajunge la vreo 20-23000 de euri ? ( de fapt depinde cat costa motorul inainte de tuning ......... poate sa fie mai ieftin , nu neaparat nou ) SAU pretul e ala din poza , asa cum scrie acolo ? Eu tot nu am inteles .......Daca e prima varianta , am cacarisit-o , n-o sa am bani niciodata ptr asa ceva , daca e a doua varianta e destul de bine , mai ales la VT -ul ala ........... Oricum le-am dat mesaj pe mail , astept sa vedem ce zic si ei ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduTheOne Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 (editat) Probabil ca ala e pretul la care ti-l da neamtu cu modificari, nu te duci tu cu a ta si o modifica de banii aia. La aia mai pui taxe vamale si iti iei tvaul nemtesc de 16% inapoi Editat Iunie 10, 2006 de RaduTheOne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 (editat) Pai atunci nu e prea albastra ....VT-ul ala de 600 arata chiar beton ........si pretul nu ar fi de speriat .....cu vreo firma de leasing ceva .... o scoti la 8000 !!! Mie mi-ar place Susuki VS 1400 , e salbatic de frumoasa ....da cred ca frige rau la pret !! Eu ma mai gandesc , tocma am scapat de XVS-ul ala mic de 250 , mai omor pe cineva si mai fac rost de 5000 dupa care o sa-i inghesui pe nemtii astia sa vedem ..... Poftim ......... nici femeie nu mi-ar mai trebui..... Editat Iunie 10, 2006 de katran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Pretzul include shi taxele pt Germania (banuiesc ca alea-s VAT shi MWST), care in mod normal nu ar trebui puse in calcul in momentul in care o duci in Romania... sau Dreaq shtie care mai e legislatzia la voi acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 @katran: Pai de ce nu spui ca vrei VS1400? Te las sa-l incaleci sa vezi ce si cum. Nu e prea mare pentru tine? http://www.thunderbike.com/us/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Pai baieti.. in loc de speculatii... de ce nu intrebati pe nemti ?? Un mail, si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katran Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 Le-am dat mail , nu au raspuns inca , e adevarat ca le-am scris in engleza , sper sa inteleaga .......... @RENEGADE ( Radu ) Mersi fain , chiar as vrea sa incerc un VS 1400 , tocmai am dat XVS-ul si vreau un chopper de capacitate MARE , si drept sa-ti spun , VS-ul de 1400 a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult ( mai ales cu niste modificari custom de calitate gen Thunder sau Bruchard ) Vorbim , ne gasim la schimb de tura , cumva . Apropo , stii pe cineva care vinde asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate