alyn_kgb Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Am si eu urmatoarele machete: - Yamaha FJR 1300 - BMW K1200LT - Aprilia RSV 1000R - Triumph Daytona 955i - Kawasaki Ninja ZX 14 - Yamaha R1 - Honda CBR 900 - Yamaha Virago XV 1000 - Honda XR 400R - Harley Davidson Electra Glide - Yamaha YZR 500 - Honda RVF RC45 Are cineva Honda VFR 800 FI Interceptor? Sund dispus sa fac schimb sau sa o cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 un Harley V-ROD castigat de curand la un concurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 un Harley V-ROD castigat de curand la un concurs motociclismo? univers moto? eu am 61..ultima este o Yamaha MT01.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ultima achizitie-un KTM 520SX si kawasaki klr 650...in curand,HONDA CBR 125... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 pt cei din Bucuresti..o harta spre un magazin cu machete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ieri mi-am mai luat una... e vorba de o HONDA AFRICAN TWIN XRW 750..e superba. pretul 28eu.. .dar a meritat...pacat ca nu pot pune poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ultima achizitie...Honda CB1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 schimb machete auto,metalice,scara 1-18(renault 12,fiat 600,audi 100,mazda ,bmw x5,wv golf 1...) cu machete moto la scara 1-18(exclus machete moto de viteza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 ultimele achizitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 63..Kawasaki Vulcan 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 schimb machete auto,metalice,scara 1-18(renault 12,fiat 600,audi 100,mazda ,bmw x5,wv golf 1...) cu machete moto la scara 1-18(exclus machete moto de viteza) Salut M-as abona la GOLF I dar nu stiu cum putem proceda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 SalutM-as abona la GOLF I dar nu stiu cum putem proceda. ai machete de dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 salut,am si eu cateva bucati uite poze in total cam 33 am si 2 dubluri Ducati 999 si Cagiva navigator si mai am MV Agusta dar este alta culoare daca are cineva Yamaha FZR 600 Sau orice FZR il cumpar sau dau la schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 SalutM-as abona la GOLF I dar nu stiu cum putem proceda. am o macheta metalica de golf 1..se deschide capota motor,usile...NU SANT DE VANZARE(eu am dat pe una 20eu..imi da cineva pe o jucarie 1 mil?m-as mira..)de acea,le dau la schimb cu machete moto..caut un kawasaki gpz 500s(am vazut pe undeva,dar nu mai stiu unde...),un suzuki gs..ultimele achizitii-o honda gold wing,un kawasaki zx 8 ninja,o honda rc 211v,o hayabusa,o yamaha fz 1..le am in dublura..pot trimite la pretul de magazin(8eu),dar prefer sa le dau la schimb cu alte machete moto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 ai machete de dat? Am dar nu de dat. salut,am si eu cateva bucati uite poze La atatea motoare e clar ca iti trebuie si pompa.Faina colectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 am o macheta metalica de golf 1..se deschide capota motor,usile...NU SANT DE VANZARE(eu am dat pe una 20eu..imi da cineva pe o jucarie 1 mil?m-as mira..)de acea,le dau la schimb cu machete moto..caut un kawasaki gpz 500s(am vazut pe undeva,dar nu mai stiu unde...),un suzuki gs..ultimele achizitii-o honda gold wing,un kawasaki zx 8 ninja,o honda rc 211v,o hayabusa,o yamaha fz 1..le am in dublura..pot trimite la pretul de magazin(8eu),dar prefer sa le dau la schimb cu alte machete moto.. am eu daca vrei la schimb ducati 999 rosu si cagiva raptot albastru inchis,spunemi cum facem schimb daca te intereseaza @Bacus21,vreau sa fiu ceva intre Patriciu (pompa) si Tariceanu (moto) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) am o macheta metalica de golf 1..se deschide capota motor,usile...NU SANT DE VANZARE(eu am dat pe una 20eu..imi da cineva pe o jucarie 1 mil?m-as mira..)de acea,le dau la schimb cu machete moto..caut un kawasaki gpz 500s(am vazut pe undeva,dar nu mai stiu unde...),un suzuki gs..ultimele achizitii-o honda gold wing,un kawasaki zx 8 ninja,o honda rc 211v,o hayabusa,o yamaha fz 1..le am in dublura..pot trimite la pretul de magazin(8eu),dar prefer sa le dau la schimb cu alte machete moto.. Caut si sper sa gasesc. Vreau Golfuletul ala. Editat Aprilie 26, 2008 de bachus_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 machetele nu le vand,pentru ca nu mai pot lua banii care i-am dat pe ele..de acea,le dau la schimb cu machete moto(exclus moto de viteza..eu incerc sa scap de cele care le am.)daca te intereseaza,iti pot da doua adrese din madrid cu machete de masini executate la diferite scale..preturile incep de la 15 eu si ajung la 50eu..se gasesc machete de masini rere,dar si masini noi(toata seria audi,renault,fiat,bmw..).daca te intereseaza,iti pot trimite la pretul de magazin.tu platesti doar transportul de la cluj la tine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 in oradea nu stiti unde gasesc?ms fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 machetele nu le vand,pentru ca nu mai pot lua banii care i-am dat pe ele..de acea,le dau la schimb cu machete moto(exclus moto de viteza..eu incerc sa scap de cele care le am.)daca te intereseaza,iti pot da doua adrese din madrid cu machete de masini executate la diferite scale..preturile incep de la 15 eu si ajung la 50eu..se gasesc machete de masini rere,dar si masini noi(toata seria audi,renault,fiat,bmw..).daca te intereseaza,iti pot trimite la pretul de magazin.tu platesti doar transportul de la cluj la tine.. Caut GPZ sau GS pentru schimb cu Golful.M-ai nimerit chiar la culoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Caut GPZ sau GS pentru schimb cu Golful.M-ai nimerit chiar la culoare. am vazut undeva un gpz..nu mai stiu pe ce forum si mi-l doresc..poate reusim sa facem o combinatie.. am vazut undeva un gpz..nu mai stiu pe ce forum si mi-l doresc..poate reusim sa facem o combinatie.. ultimile achizitionate-bmw r 75 s si bmw r 1200 c.le am in dublura,fac schimb cu alte machete exclus machete moto de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 am o macheta metalica de golf 1..se deschide capota motor,usile...NU SANT DE VANZARE(eu am dat pe una 20eu..imi da cineva pe o jucarie 1 mil?m-as mira..)de acea,le dau la schimb cu machete moto..caut un kawasaki gpz 500s(am vazut pe undeva,dar nu mai stiu unde...),un suzuki gs..ultimele achizitii-o honda gold wing,un kawasaki zx 8 ninja,o honda rc 211v,o hayabusa,o yamaha fz 1..le am in dublura..pot trimite la pretul de magazin(8eu),dar prefer sa le dau la schimb cu alte machete moto.. bai nene..stai ca n-am inteles..cum adica kawasaki zx 8?? exista asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 machetele nu le vand,pentru ca nu mai pot lua banii care i-am dat pe ele..de acea,le dau la schimb cu machete moto(exclus moto de viteza..eu incerc sa scap de cele care le am.)daca te intereseaza,iti pot da doua adrese din madrid cu machete de masini executate la diferite scale..preturile incep de la 15 eu si ajung la 50eu..se gasesc machete de masini rere,dar si masini noi(toata seria audi,renault,fiat,bmw..).daca te intereseaza,iti pot trimite la pretul de magazin.tu platesti doar transportul de la cluj la tine.. ce fain arata gordini ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 da ciudat tare zx8 am si eu yamaha R7 si stiu ca nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 da ciudat tare zx8 am si eu yamaha R7 si stiu ca nu exista si eu am yamaha r7..dar parca am vazut la cineva de vanzare..reala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate