Smooch Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 vrea si eu macheta de suzuki gs 500 si honda cb 500.stiti si voi niste site-uri ? ti s-a mai spus ca nu (credem) ca se gaseste in Romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 modelele de suzuki gs 500 si honda cb 500 se gasesc la madrid(pe baza de comanda)dar costa o caruta de bani( )...asta e.pasiunea costa...sant modelele noi,carenate..nu sant MAISTO,si sant metalice....cate machete nu am scapat eu din cauza pretului... dar tot imi fac eu hatarul in scurt timp-un INDIAN,de dimensiuni mari(aprox.50cm),total din metal...si asta va fi piesa de rezistenta a colectiei mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Am si eu o Yamaha TDM 850. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 2 noutati.. MV Agusta Brutale si BMW F650 GS...68 acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Dezamagire totala Aveau sase motociclete 1:18 si doua 1:12 pe care le gasesti in aproape orice Petrom. Motorman 35 Dai golful cu 20E?Altfel aflu unde locuiesti in Cluj,dau o spargere si il iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Dezamagire totala Aveau sase motociclete 1:18 si doua 1:12 pe care le gasesti in aproape orice Petrom. Motorman 35 Dai golful cu 20E?Altfel aflu unde locuiesti in Cluj,dau o spargere si il iau. ai fost la astia de la Machete.ro? nu aveau machete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Dezamagire totala Aveau sase motociclete 1:18 si doua 1:12 pe care le gasesti in aproape orice Petrom. Motorman 35 Dai golful cu 20E?Altfel aflu unde locuiesti in Cluj,dau o spargere si il iau. locuiesc in madrid..nu mi-e frica de spargere... acum fara gluma..cu golful ma mai gandesc..parca l-as da,parca nu.....dar o sa iti arat ce este la magazinul de machete..daca te intereseaza,ti-o trimit la pretul de magazin si mai platesti transportul de la cluj la tine...crede-ma ca merita fiecare banut pentru un pasionat..o sa fac poza cand trec pe acolo si o postez...in mod sigur o sa iti placa.. e tot golf,si tot rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Asa cum am spus-foarte putine.Au in schimb o gramada da tancuri si alte chestii militare,soldati,vapoare,avioane si destul de multe masini. Si ca sa nu ies cu mana goala uite ce am luat: Motorman,nu sunt eu mare pasionat de machete (m-ati facut voi putin in ultima vreme) dar am un Golf I real rosu si m-a fermecat macheta aia.Iar daca vii in vara in tara si imi aduci una vin sa o iau pentru ca oricum trebuie sa dau ture si in zona Clujului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 ok...se rezolva..dar inainte o sa iti trimit o foto cu ce am gasit aici ,la magazin...crede-ma ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Asa cum am spus-foarte putine.Au in schimb o gramada da tancuri si alte chestii militare,soldati,vapoare,avioane si destul de multe masini.Si ca sa nu ies cu mana goala uite ce am luat: Motorman,nu sunt eu mare pasionat de machete (m-ati facut voi putin in ultima vreme) dar am un Golf I real rosu si m-a fermecat macheta aia.Iar daca vii in vara in tara si imi aduci una vin sa o iau pentru ca oricum trebuie sa dau ture si in zona Clujului. asta e luata de la Machete.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
storfette Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Colectia intreaga de machete arata asa: Urmeaza o Honda Repsol , si sa mai vad ce mai gasesc prin magazine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 http://www.bikers-shop.ro/index.php?p=prod...t=52&sName= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 mai adu si tu marfa.. ca machetele alea de o viata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 cam astea le pot aduce... http://www.louis.de/_30f49379accb3c67843f7...r&grwgr=720 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 da, uite pe mine m-ar interesa de nu stiu cand un BMW R1200GS, dar sa nu vreau sa ma plimb pentru facut comenzi, asteptat si alte alea. cand ai pe stoc postezi aici, sau bagi un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 asta e luata de la Machete.ro? Da,de la Machete.ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 pentru cei care sunt pasionati de machete, sa stiti ca de obicei revistele auto recompenseaza cititorii care scriu la rubrica "posta redactiei". cel putin stiu ca la noi in curte se dau machete la Supercar, COX si Motociclismo. Daca nu ma insel, si Unives Moto da machete pentru cei ce scriu la acea rubrica. Deci, iata un mod rapid de a face rost de machete. btw, azi mi-am mai luat ceva, ceva dupa care tanjeam demult: Ducati GT 1000. Maine dimineata si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 pentru cei care sunt pasionati de machete, sa stiti ca de obicei revistele auto recompenseaza cititorii care scriu la rubrica "posta redactiei". cel putin stiu ca la noi in curte se dau machete la Supercar, COX si Motociclismo. Daca nu ma insel, si Unives Moto da machete pentru cei ce scriu la acea rubrica. Deci, iata un mod rapid de a face rost de machete. btw, azi mi-am mai luat ceva, ceva dupa care tanjeam demult: Ducati GT 1000. Maine dimineata si poze. e dimineata...baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 e dimineata...baga poze! MoÂşule, din cauza asta n-ai putut sa dormi?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 MoÂşule, din cauza asta n-ai putut sa dormi?!?!?!? aa..nu,ca am fost plecat si am ajuns la 5...si am sarit pe forum, si-am vazut ce ai scris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Ale mele.... Cele sigilate sunt cumparate, restul sunt primite. Triumph Daytona 675, MV Agusta F4, Kawasaki ZZR 1400 Honda CBR 600 f4 HRC, Ducati 999, Honda NR 750 Suzuki GSXR 1300 Hayabusa, Honda VTR 1000 SP1, Honda CBR 1100 XX Bricheta , Honda NSR 500 Mugello (Valentino Rossi), Benelli Tornado Tre, Suzuki GSXR 1000 2005 Si acum cele desigilate : Honda VTR SP1 (da, am 2) Triumph Boneyville Honda CBR 1100 XX rosie (dublura) MV Agusta F4 (dublura) Honda VFR 800i 2002 Honda NR 750 (dublura) Honda Valkyrie Rune Honda RC 211 V Sete Gibernau Mai am cateva, (2 bucati Aprilia RSV si altele) cu, care nu am poza Asta e preferata mea, VTR SP1 (RC 51 la americani), e prima mea macheta, o am din 2002 sau 2003. Si inca ceva, chiar daca nu e macheta moto, e la scara redusa, mouse prin USB... Machetele care le am dublura (CBR 1100 XX rosie, Honda NR 750, MV Agusta F4, Aprilia RSV Mille) si Triumphu Boneyville le dau la schimb cu alte machete. Daca este careva interesat, sa-mi trimita un mail la road487@yahoo.com, ca nu prea urmaresc forumul. Editat Mai 20, 2008 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 De unde pot lua si machete?M'ar interesa in principal un CBR 600 F4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 CBR 600 F4 se gaseste...am vazut..eu am. CBR 600 F4 se gaseste...am vazut..eu am. 69...Suzuki Bandit S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 deci ai tu de vanzare sau cum ca nu am inteles daca nu de unde ai luat'o/cumparat'o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Ale mele.... MV Agusta F4 (dublura) Daca este careva interesat, sa-mi trimita un mail la road487@yahoo.com, ca nu prea urmaresc forumul. Salut,as vrea eu MV Agusta cu cat o dai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate